Borys jest piękny a jak on reaguje na inne koty?
jest typem dominanta czy raczej łagodny?
i ile on ma lat?
nie powiem - podobałoby mi się takie cudo wylegujące się u mnie na dywanie czy rozrabiające z myszką
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
tak jak pisałam na pw proponuje tymczasik [z mozliwoscią ds ] ale to narazie taka myśl , tymczas moge zaoferować opieke weta itp do czasu az wydobrzeje i zrobi sie piękny.W fundacji narazie dobrze a w domu mam tylko jednego tymczasa więc jeśli jest konieczne pomoge .
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Borysek jest juz po fryzjerze
skorupa była straszna!!!
fotki zrobie pozniej
nie ukrywam ze nie wygląda najlepiej
jest wykastrowany
po narkozie robale wychodziły straszne
mnie też się podoba - jest pięknym kocurkiem coraz częsciej myślę poważnie o dokoceniu jak widzę takie cuda