mówiłaś
Moderator: Estraven
annette88 pisze:na kafelkach w kuchni.. nie przejmuj sie, nie leży tam często i długo
trawa11 pisze:annette88 pisze:na kafelkach w kuchni.. nie przejmuj sie, nie leży tam często i długo
no ,mam nadzieje![]()
bo wiesz ,moze potem mieć problemy z pecherzem
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:na kafelkach w kuchni.. nie przejmuj sie, nie leży tam często i długo
no ,mam nadzieje![]()
wiem, już miała raz chory pęcherz od wysiadywania na parapeciedlatego jej nie pozwalam, lezała tylko chwileczkę, na tym zdjęciu widać, że już ją cos zainteresowalo
podniosła się i poszła
trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:na kafelkach w kuchni.. nie przejmuj sie, nie leży tam często i długo
no ,mam nadzieje![]()
wiem, już miała raz chory pęcherz od wysiadywania na parapeciedlatego jej nie pozwalam, lezała tylko chwileczkę, na tym zdjęciu widać, że już ją cos zainteresowalo
podniosła się i poszła
chyba słyszala naszą rozmowe![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:na kafelkach w kuchni.. nie przejmuj sie, nie leży tam często i długo
no ,mam nadzieje![]()
podniosła się i poszła
chyba słyszala naszą rozmowe![]()
![]()
gdyby to tak działało.. obgryza mi, małpeczka, drapaki moge tłumaczyc, że NIE WOLNO, bo połknie i porani jej żołądek, jelitka, że możemy mieć duży problem
ehh .. a jak drapaka nie ma, to drapie buty
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, zuzia115 i 31 gości