Najpierw po Nowe Portki(Nowy Port)

Jestem padnięta...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iza5 pisze:Nagrodą jest cudny domek
Agnieszka Marczak pisze:Jestem wykończona tą dzisiejszą jazdą po Gdańsku![]()
Najpierw po Nowe Portki(Nowy Port)do Seji(Wrzeszcz)
do domku Jasia(na szczęście też Wrzeszcz)
do swojego domu(Banino)
do kolezanki zrobić ksero umow adopcyjnych(na szczęście też Banino)
po Małgosię(Ujeścisko)
do domku Jasia(Wrzeszcz)
do domu(Banino) a po drodze zakupy wyjscia z psami karmienie dzikusów zza płota obiad gotowanie swoim kociastym znowu wyjście z psami poczta(zamknięta
) tankowanie
Jestem padnięta...
mpacz78 pisze:Agnieszka Marczak pisze:Jestem wykończona tą dzisiejszą jazdą po Gdańsku![]()
Najpierw po Nowe Portki(Nowy Port)do Seji(Wrzeszcz)
do domku Jasia(na szczęście też Wrzeszcz)
do swojego domu(Banino)
do kolezanki zrobić ksero umow adopcyjnych(na szczęście też Banino)
po Małgosię(Ujeścisko)
do domku Jasia(Wrzeszcz)
do domu(Banino) a po drodze zakupy wyjscia z psami karmienie dzikusów zza płota obiad gotowanie swoim kociastym znowu wyjście z psami poczta(zamknięta
) tankowanie
Jestem padnięta...
Mistrzyni organizacji
mpacz78 pisze:Babidolskie tak fajnie się porozumiewają takim mruczeniem-gruchaniem np. teraz dałam jesć gotowaną piers z kurczaka, Puchatek wcina i woła przy tym siostrę co zaspała na kolację![]()
o obudziła się księżniczka, jeszcze dla niej zostało.
Chyba Burasek załatwił dom we Wrzeszczu kotkowi Pudziowi ze Stalowej Woli, jutro spotkam się z dziewczyną która chce go wziąć, jeżeli wszystko okaze się w porządku to poproszę Yammaykę żeby poprosiła Kubeczek czy jak będzie jechała po Kalipso to nie zabrałaby z Warszawy Pudzia, dziewczyny do Wawy go dowiozą na określony termin i godzinę.
Bo wiecie liczba kotów musi się zgadzać a nie ze my do Warszawy będziemy nasze najładniejsze koty wywozić
yammayca pisze:dzidzia pisze:Dziewczyny zgarnęłam z plaży czarnego kocurka ok 5 mcy. ... Pozniej porobie lepsze zdjęcia to podeśle
Jak możesz podeśli mi opis i fotki kotka plus dane kontaktowe do DT na maila pkdt.biuro@gmail.com. Wrzucę go na stronkę.
yammayca pisze:Wszystko OK " Kocurek 3 mies Nelsonek ze złamaną nóżką (numer 545113666)" i zdjęcia Nelsonka. Kliknij "odśwież" i powinno się zmienić
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, muza_51 i 3 gości