****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Zostało jeszcze wiele kotów do opieki wirt Ktoś się skusi?
Teraz przede wszytskim Żywicekie koty są w potrzebie, bo Budrysek i tak już ma wydatki- tym bardziej że ma koljeną chorą suńkę
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
BUDRYSEK pisze:teraz to juz musisz przyjechać do nas
Bede sie bardzo starala w czerwcu przyjechac
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*] Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*] Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi
Często śledzę losy kotów na forum ,ale dopiero dzisiaj się zalogowałam.Bardzo chętnie pomogę ,jako wirtualną podopieczną wybrałam sobie Majeczkę bez ogonka z Tychów.Proszę tylko o informacje jak mogę przesłać pieniążki ,bo wstyd przyznać ale nie widzę nigdzie konta
Dostaniesz pewnikiem numer konta na pw Super, ze sie zdecydowalas na adopcje