Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Jestem umówiona z panią od kota norweskiego na jutro na 15 ....pani mówi ze to jest rasowy kot niby pyszczek ma tylko trochę podobny do dachowców ...pani ma 63lata i dokarmia dwa koty ....ten pan który wyrzucił tego kota norweskiego to jest pijaczyna który podobno lubi znęcać się nad kotami często zmienia koty prowdopodobnie kupuje je z gazety ...pani dała mi jego imię nazwisko i adres ale czy my możemy coś zrobić nie mając namacalnych dowodów ...mam koleżankę która jest inspektorem w OTOZ-e popytam jej też co z tym można zrobić ....ta pani tym dwóm kotką daje proverę by nie było małych kociaków ....teraz czekam na TZ aż wróci ciekawe co on na norweskiego kota ....ta norweska kotka już dwa lata przez panią jest dokarmiana ..
dzidzia pisze:Dziewczyny zgarnęłam z plaży czarnego kocurka ok 5 mcy. ... Pozniej porobie lepsze zdjęcia to podeśle
yammayca pisze:Agnieszka, może napisz ku przestrodze jej numer telefonu tutaj na forum, bez ostatnich dwóch cyfr. Będziemy czujne.
Agnieszka Marczak pisze:Zabrałam Małgosię i od razu pojechałam zawiezć Jaska do nowego Super-Domku![]()
Do swojego domu wróciłam sama...
Małgosia została z bratem pomóc mu łapać tego chomika![]()
Domek stwierdził,że jak już jestem z dwoma to trzeba skorzystać z okazji i dokocił się hurtowo![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości