P.s. Gattarko, my przynajmniej się nie ukrywamy, a Femka podsikuje cichaczem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Azik jest niesamowity![]()
P.s. Gattarko, my przynajmniej się nie ukrywamy, a Femka podsikuje cichaczem
Ja-Ba pisze:Aziku - niesamowity jesteś! a wiesz, moja Tygryska też ma problem z noskiem wiecznie zapchanym i nie raz dusiła się - odkąd zaczęłam jej psikać do nosia roztwór wody morskiej i odkąd obie - ja i ona zobaczyłyśmy jak ogromną jest to dla niej ulgą, Tygryska sama pałęta się przy moich dłoniach jakby chciała się upomniec o psiknięcie! Przed zabiegiem nie ucieka, nie chowa się![]()
jedynie gdy biorę ją na ręce by to zrobić, podkurcza wszystkie łapki pod siebie i cierpliwie czeka na ten solankowy psik..... bardzo mądre jesteście koteczki i wiecie kiedy się was ratuje...
Aziku - dbaj o swoją Dużą mocno,mocno, mocno...
Duża od Tygryski / Felka, Misi i Okruszka również/
gattara pisze:
Dzisiaj po prostu odpadłam, niech mi ktoś powie że Azik nie jest najinteligentnieszym labradorem świata
. Przy wiecznie zapchanym nosku Zinia, po każdym kichnięciu trzeba oczyszczać potfforną mordkę z wykichanego urobku
, chłopczyna przyzwyczaił się do tego, czasem sam przynosi chusteczkę higieniczną
, ale dzisiaj rano ja sama kichnęłam sążniście
, a zza drzwi wybiegł Azorek, głośno nawołując, głos miał lekko stłumiony, więc obejrzałam się na niego, zgadnijcie co miał w pycholu
. Przyniósł mi chusteczkę żebym mogła własny pychol wyczyścić
. Niesamowity jest ten Azor i basta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, pibon, puszatek, Silverblue i 26 gości