Jak można trzaskac garnkami na kotka? Mru! Moja Duża najwyżej opowiada co by ze mną zrobiła... Dobrze że koty mają 7 żywotów. Mru! A ile jeszcze Tobie zostało?
Kłaczek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:kalair pisze:Ja-Ba pisze:Try-kotku - jak to z AN-TRY-KOTA
Mru!!![]()
Felek znerwicowany strasznie
Mru żył..słyszałam go prawie..Ale Dorotka strasznie na niego krzyczała,trzaskając garnkami.![]()
![]()
Nie chciał wejść do garnka??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Felek przerażony
kinga w. pisze:Jak można trzaskac garnkami na kotka? Mru! Moja Duża najwyżej opowiada co by ze mną zrobiła... Dobrze że koty mają 7 żywotów. Mru! A ile jeszcze Tobie zostało?
Kłaczek
kalair pisze:kinga w. pisze:Jak można trzaskac garnkami na kotka? Mru! Moja Duża najwyżej opowiada co by ze mną zrobiła... Dobrze że koty mają 7 żywotów. Mru! A ile jeszcze Tobie zostało?
Kłaczek
Spoko! Mru ma nieograniczoną ilość żywotów!
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Jak można trzaskac garnkami na kotka? Mru! Moja Duża najwyżej opowiada co by ze mną zrobiła... Dobrze że koty mają 7 żywotów. Mru! A ile jeszcze Tobie zostało?
Kłaczek
O, komuś się trafił model z limitowanej serii??
Duża
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Jak można trzaskac garnkami na kotka? Mru! Moja Duża najwyżej opowiada co by ze mną zrobiła... Dobrze że koty mają 7 żywotów. Mru! A ile jeszcze Tobie zostało?
Kłaczek
Duża
Tiaaaa..bardzo limitowanej..Wyjątek pod każdym względem.
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Jak można trzaskac garnkami na kotka? Mru! Moja Duża najwyżej opowiada co by ze mną zrobiła... Dobrze że koty mają 7 żywotów. Mru! A ile jeszcze Tobie zostało?
Kłaczek
Duża
Tiaaaa..bardzo limitowanej..Wyjątek pod każdym względem.
normalnie hand made?
kinga w. pisze:Mru! Ty żyjesz??
Wczoraj bardzo się wszyscy martwili...
No, wiesz...
Garnki, Duża, gulasz z antrykota - panika była nawet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Jacex123, Marmotka i 24 gości