Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaila23 pisze:w ten czwartek zmarl tragicznie mój króliczek... Był najkochańszym zwierzatkiem jakie mialam.. Kochalam go calym sercem i oddalabym wiele aby cofnac czas i uniknac tego wypadku lecz niestety nie da się... Mam duze mieszkanie (80m2) lecz czuje sie w nim samotnie. Mieszkam z babcia i mezem ktory niestety musi wyjechac na kilka m-cy. Nie pracuje ani nie mam dzieci dlatego chcialabym miec kogos kim moglabym sie zajac. Kogos kto wieczorem przyjdzie na kolana a rano obudzi mnie mizianiem w nosek (tak robil moj kochany tuptus...). Jestem odpowiedzialna osobą więc proszę się nie obawiać, że jest to tylko jakiś kaprys. Cała moja rodzina uznala ze kotek bedzie swietnym nowym czlonkiem rodziny.. To nie ma byc zabawka ani zastepstwo kroliczka (zwierzat sie nie zastepuje, kazdy ma swoj charakter i chocby sie usilnie starac nie znajdziemy juz takiego samego... przekonalam sie o tym..) Chce malego kociaka bo chce zeby przywiazal sie do mnie od malego, zeby nie pamietal innych opiekunow i nie tesknil do nich ani nie pamietal krzywd ktore wyrzadzili mu inni ludzie... Chce zeby swoich nawykow uczyl sie przy mnie i pod moim okiem.. Nie wiem moze sie myle ale wydaje mi sie ze starszy kotek bedzie tesknil do poprzedniego domu, do swoich opiekunow.. Prosze poradzic mi gdzie znalezc takiego kociakai wyprowafdzic mnie z bledu jesli nappisalam cos nie tak...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości