Chat pisze:Nastepna zyczliwaA sanie nie laska? Takie z glowa niedzwiedzia jak w Potopie
Zeby poglaskac krolewskie ego
no wiesz nie śmiałam proponować reklamówki bo jej Królewski tyyyyłek mógłby tego nie znieść (mój znosił kiedyś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Nastepna zyczliwaA sanie nie laska? Takie z glowa niedzwiedzia jak w Potopie
Zeby poglaskac krolewskie ego
Chat pisze:Jas zjezdzal kiedys na worku od smieci. W Alpach![]()
![]()
Mysle, ze z Krolowa ten numer by nie przeszedl
Chat pisze:Dex bylby zachwyconyMam znajoma, ktora wozi swoje koty w koszyku zamocowanym na kierownicy roweru. Siedza jak posagi, smiertelna powaga i udaja znudzenie
Chat pisze::lol:![]()
![]()
W sumie to szczescie, ze Krolowa nie moze przeczytac co tu sie na Jej temat wypisuje![]()
W sobote rano siedzialysmy z Daria w jej pokoju. Nagle pukanie, drzwi sie powolutku otwieraja i widzimy glowe ChanelleA zaa kota dochodzi glos Jasia, odpowiednio zmieniony - przepraszam, zapomnialam stringow
![]()
... I to niewinne spojrzenie Krolowej
alus1 pisze:Chat pisze::lol:![]()
![]()
W sumie to szczescie, ze Krolowa nie moze przeczytac co tu sie na Jej temat wypisuje![]()
W sobote rano siedzialysmy z Daria w jej pokoju. Nagle pukanie, drzwi sie powolutku otwieraja i widzimy glowe ChanelleA zaa kota dochodzi glos Jasia, odpowiednio zmieniony - przepraszam, zapomnialam stringow
![]()
... I to niewinne spojrzenie Krolowej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JAsio, po raz kolejny to mówie, jest boski taki House no nie mogę, oplułam herbata monitor![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości