Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Się nie nabijaj. I tak cud, ze koty mi już nie wyszły niebieskie. Poza tym aparat ma funkcję likwidowania efektu czerwonych oczu, zielonych już nie
.
Trykot ma w ogóle fajny koloryt. Sybirek jest jasny, ale czarny, więc wargi, obwódki oczu itd. ma ciemne, a nosek ceglasty. Trykot natomiast jest słodko różowiutki
. Rozczulająco wygląda, jak podnosi mordkę, patrzy szeroko otwartymi oczami i wydaje z siebie iiiiiiiiiiiiiii, pokazując jeszcze różowy języczek
.
Monostra pisze:Prz okazji wszyscy żeśmy się zważyli. Moher przybrał 0,5 kg od listopada, futerko po Gammolenie też wraca do normy i wygląda już naprawdę lepiej. Trykot waży o 5 dag mniej niż 2 tyg. temu. Uff!
Monostra pisze:Zaliczyliśmy wczoraj weta. Moher kichał, Trykot zakaszlał. Po ich ostatnich chorobach już miałam wizję osłabionych kotów, które złapały zapalenie płuc i zapakowałam towarzystwo bez zastanowienia.
Monostra pisze:Zaliczyliśmy wczoraj weta. Moher kichał, Trykot zakaszlał.
Monostra pisze::lol:![]()
![]()
Byłam obecna.
Żaden z tych leni jeszcze prawa jazdy nie zrobił i muszę je wozić. Ale żeby też coś z tego wyjazdu mieć, to również się zważyłam
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 34 gości