Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:No to ciężka sprawa..Nic się nie da zrobić?
Lemoniada pisze:Dzień dobry Wielbłądziu, pozdrawiam nadając u Kociego Taty, objedzona przepysznym torcikiem gruszkowymUdał Ci się kawał, nie powiem
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:No to ciężka sprawa..Nic się nie da zrobić?
Da się zrobić na przykład dywanik pod łóżko, mufkę, wkładki do kapci, kołnierz...
kalair pisze:Lemoniada pisze:Dzień dobry Wielbłądziu, pozdrawiam nadając u Kociego Taty, objedzona przepysznym torcikiem gruszkowymUdał Ci się kawał, nie powiem
Lemoniadko, a gdzież Ty wędrujesz?!![]()
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Dzień dobry Wielbłądziu, pozdrawiam nadając u Kociego Taty, objedzona przepysznym torcikiem gruszkowymUdał Ci się kawał, nie powiem
A zawędrowało się do pięknego Milanówka i domu, w którym rządzą trzy wspaniałe kociakiI gdzie czekał na mnie pyszny torcik gruszkowy
Wielbłądziu, musisz tego spróbować
kalair pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Dzień dobry Wielbłądziu, pozdrawiam nadając u Kociego Taty, objedzona przepysznym torcikiem gruszkowymUdał Ci się kawał, nie powiem
A zawędrowało się do pięknego Milanówka i domu, w którym rządzą trzy wspaniałe kociakiI gdzie czekał na mnie pyszny torcik gruszkowy
Mniam! Nie za dobrze Ci?
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Dzień dobry Wielbłądziu, pozdrawiam nadając u Kociego Taty, objedzona przepysznym torcikiem gruszkowymUdał Ci się kawał, nie powiem
Mniam! Nie za dobrze Ci?
A kto Ci bronił też przyjechać?
Wielbłądzio pisze:i do mnie, i do mnie kalair!!! Lafisię dostarczyć i Liliana sobie odebrać, skoro jesteś taką bohaterką![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, haaszek i 27 gości