Zdradzisz tajemnicę tych pieknych kwiatow na schodach?Namalowane?Tapeta?
wiesz, ja myslę ze to nie pp, ale lepiej naimne dmuchac.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gisha pisze:Agua, zdjęcia piekne, kotki cudne.
![]()
Zdradzisz tajemnicę tych pieknych kwiatow na schodach?Namalowane?Tapeta?
wiesz, ja myslę ze to nie pp, ale lepiej naimne dmuchac.
yammayca pisze:Aguś fotki kociaków są super, to oczywiste, ale super też jest mieszkanie!Te kwiaty na ścianie są naklejone czy namalowane?
PS. I znowu tak prześlicznie czysto... najpierw te wypolerowane krany, teraz podłoga aż się błyszczy... no to muszę iść posprzątać chatę, bo mam wyrzuty sumienia![]()
Weź porób jakieś zdjęcia ze żwirkiem rozsypanym po całej podłodze, będzie mi lżej
mpacz78 pisze:Ja też sie zachwycam cały czas jaśkami naprawdę przecudnej urody są!!!!
Agnieszka Marczak pisze:yammayca pisze:Aguś fotki kociaków są super, to oczywiste, ale super też jest mieszkanie!Te kwiaty na ścianie są naklejone czy namalowane?
PS. I znowu tak prześlicznie czysto... najpierw te wypolerowane krany, teraz podłoga aż się błyszczy... no to muszę iść posprzątać chatę, bo mam wyrzuty sumienia![]()
Weź porób jakieś zdjęcia ze żwirkiem rozsypanym po całej podłodze, będzie mi lżej
yamayka ja mam teraz 8 zwierzaków i jakbym chciała tak wszystko pucować to bym nie miała czasu na nic więcej.Ja też nie lubię pedantów bo też budzą we mnie poczucie winy Na zdjeciach nie widac bałaganu i tyle... a zdjęcia z rozsypanym żwirkiem zrobię na 100%![]()
O kwiatkach napisałam wyżej[/code]
mpacz78 pisze:tylko u Ciebie tak nie widać![]()
u mnie nawet jak siędzę dziś cały dzień w domu to przy 6 futerkach w 40m mieszkaniu dosłownie co kwadrans muszę sprzatać a i tak jest jedna wielka tragedia.
Babidolskie kotki mają taki rozmach w kopaniu w kuwcie ze już z 6 razy dziś zamiatałam pół kuchni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 76 gości