Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kordonia pisze:A pamiętacie to wrześniowe zdjecie z poprzedniego wątku? Ten kotek bardzo sie też wszystkim podobał:
Odkryłam ,z e to jest Szczapka, tylko, ze teraz cały czas wygląda byle jak- ona też jest kotem, który źle znosi schron
ezynka pisze:Może pogadaj z nimi, ze i ta będzie przybiegała. Najlepiej ją tego nauczyć w momencie karmienia. Pudełko z ulubioną suchą karmą robi cuda. Wołasz kota po imieniu szeleszcząc karmą lub otwierając puszkę. To prędzej czy później działa-koty zaskakują. Ale co ja będę Ci tłumaczyła - wiesz sama najlepiej o co mi chodziWiem, ze z ta wymiana to przegięli, ale czasami ludzie nie mają nic złego na myśli. Są po prostu bez wyczucia sytuacji i gadają co im do głowy przyjdzie bez zastanowienia. Myślisz, ze już nie ma żadnej szansy na utrzymanie tego domu?
kordonia pisze:Tydzień zwrotów![]()
Nie dość, ze ta sprawa z Bridget, to jeszcze kobieta chce mi zwrócić Smolucha, którego wyadoptowałam w listopadzie (4-miesięczny, wiec pewnie łatwo znajdzie dom), a dzisiaj jeszcze zadzwoniła do mnie pani, która miała ode mnie Chomika. Normalna, sympatyczna kobieta, byłyśmy w stałym kontakcie, nigdy na Chomika sie nie skarżyła,ale ona już nie chce mieć kotki, bo kot podrapał tapety, bo podrapał męza, itd.
Chomikę już zabrałam wracając ze schroniska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości