Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Yzalbe pisze:Zdarzalo mu sie nie trafiac do kuwetki, ale to przez to, ze sie w niej do konca nie miescil -poprostu wchodzil do kuwetki, ale tylek mu wystawal
yammayca pisze:Właśnie Kalipso zafundowała mi super przeżycieOglądaliśmy "film o pszczołach" i Kalipso przyszła i położyła się na kolanach i tak zastygła. Po dłuższej chwili zapytałam TŻ-a czy ona ma oczy otwarte czy śpi i okazało się, że ona oglądała film
Śledziła ruchy animowanych postaci (głównie pszczół) i normalnie oglądała film! Pod koniec zeskoczyła i poszła za telewizor sprawdzić, czy tam są te pszczoły, a jak nie znalazła to usiadła na szafce z nosem w ekranie i śledziła napisy końcowe, wśród których latały pszczółki. Widok był niesamowity, jak ruszała główką za pszczołami latającymi po ekranie
gisha pisze:Majeczko, czy Ty naprawdę chcesz oddać Kalipso?Z tego co piszesz Ty jestes w niej zakochana, a koteczka jest najcudniejsza na świecie.
kubeczek pisze:Maju, kiedy czytam Twoje opisy Kalipso pełne czułości, to mam wyrzuty sumienia, że ją chcę...
yammayca pisze:Dlatego prowadzę negocjacje i rozmowy z TŻ-em na temat drugiego kotaTylko musi to być bardzo duży młody kot, aby Komandorek miał się z kim bawić. Bo maluchy od niego uciekają
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 15 gości