Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Magda, trochę się pogubiłam i nie pamiętam, czy Polcia nie ma już teraz ani jednego zęba, czy coś jeszcze zostało.
dorota_d pisze:maggia pisze:On się boi, że Pola go znienawidzi za to, że ją zawiózł do wetki.
Nie znienawidzi. Jak kocha, to wybaczy
A tak serio... przecież on to zrobił dla jej dobra. Koty nie są głupie. Polcia pewnie się trochę gniewa, ale jej przejdzie, jak zobaczy, że bez zębów mordka zdrowsza i mniej dokucza
maggia pisze:Hannah12 pisze:Magda, trochę się pogubiłam i nie pamiętam, czy Polcia nie ma już teraz ani jednego zęba, czy coś jeszcze zostało.
no nie ma już nicTo znaczy kiełki tylko zostały, bo tego nie trzeba wyrywać. Teraz pewnie tylko mokre będzie jadła.
catawba pisze:Urwis też ma tylko kiełki, a suche wcina bez zmian. po prostu nie gryzie, a połyka.. zawsze tak robił zresztą. Pola na pewno też da radę..
dorota_d pisze:Madziu, pani Oliwia mi mówiła, że byłaś z Polą, akurat jak dzwoniłam.
Czekam zatem na raport, jak się miewają ząbki, a raczej miejsce po ząbkach. Czy kontrola wypadła pozytywnie?
moś pisze:Uff, doczytalam, jest dobrzeCaluski dla Polci zebulki
FluszakPluszak pisze:No właśnie - jest dobrze
I życzę Dużej ,zeby jedynym jej zmartwieniem w tym roku był wybór fryzury na własny ślub
kalair pisze:Hello dziewczyny! Jak Polusia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1 i 59 gości