Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze::D
Minitaur pisze:On jest nawet więcej niż pół-norwegiem
Dobrze, że bez jajeczny - choć jedno odpada
Dopiszę tylko dlaczego tak mi zależy, żeby FeLV i FIV były ujemne. Często przyjeżdża do mnie rodzina (osoby w słusznym wieku), kot zawirusowany musiałby siedzieć zamknięty w kuchni. A ja nie dam ręki sobie obciąć, czy rodzina w ogólnym zamieszaniu dopilnowałaby zamknięcia drzwi. A chciałabym uniknąć sytuacji, że po tygodniu czy dwóch wołałabym pomocy, żeby kota zabrać, bo sobie nie radzę. Ja już w tym wieku i po takich doświadczeniach, że najpierw muszę mieć pewność, że sobie poradzę, niż później załamywać ręce.
Amanda_0net pisze:Kaprys2004 pisze::D
I co się tak szybko cieszysz?
Amanda_0net pisze:Bardzo dobra propozycja. Ania by nie miała dodatkowego kłopotu z dojazdem do weta i leczeniem Kociastego
Ja-Ba pisze:Aniu, a mój list z kapsułkami poczta zresztą polska dostarczyła już???
Anna Rylska pisze:Dzień dobry
napwet się nie przywitalam, przepraszam![]()
chcialam tylko napisać, że nosze się z zamiarem zamknięcia wątku lub bardzo ograniczonego korzystania forum, nie jestem wstanie na bierząco wszystkiego pisać, udowadniać, robić sprawozdań, sesji zdjeciowych, z opóźnieniem wpisuje pomoc dla kotów i wydatkipodważane jest to co pisze; widocznie nie nadaje się do tego - nadaje3 się do zbierania i leczneia kotów, moze tylko to powinno zostać
czas chyba powolutku zacząć w inny sposób pomagać kotom
Anna Rylska pisze: Samsosn w przyszlym tygodniu będzie miala robione badania, to na 100%, jeżeli będe miala dostęp do skanera to po prostu wszystko zeskanuje, jeżeli nie, to wpisze, będę nadal pisać o stanie zdrowia kociaków, przynajmniej przez jakis czas
możecie byc z nami lub nie, za Wszystko dziękuje z calego serca, chce mi się po prosu wyćmoże to taki okres, może przelala się czara goryczy i musze troche ochlonąć
może z akilka dni się to zmieni, nie wiem
na pewno nie zostawie tu ta wszytskiego i doprowadze sprawy do końca; zawsze jest pw
pozdrawiam serdecznie Wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kocidzwoneczek i 208 gości