hmm, a może na zgodę weźmiesz dwupaczek

dobra, ostatecznie samej Duńki też chętnie się pozbędę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Farbowanie na ciemno czymś innym niż farba to raczej utopia.
Anuk, teraz farby, środki do trwałej itp. nie niszczą włosów tak jak kiedyś.
Ja się farbuję Garnier Nutrisse, uważam, że jest dobre i tanie (zwłaszcza u Auchan)
Wielbłądzio pisze:
taaaakokoło pierwszej-drugiej zaczynają się szalone galopady, awantury i bitwy, rzucanie metalowymi miskami i wywalanie z nich chrupek, skakanie z kilkumetrowego rozpędu na drapak, przestawianie krzeseł, kopanie w kuwetach takie, że umarłego by obudziło
, otwieranie szafek kuchennych, rozbebeszanie śmietnika...
a my w małym pokoju - ja i moje dwie grzeczne czarne dziewczynki- mamy wtedy ochotę tę szarańczę powystrzelać (ja i Bolusia NA PEWNO. Bidzia ma złote serce, więc pewnie i litości więcej...)
uspokajają się zazwyczaj dopiero przed piątą![]()
czasami myślę sobie, że będę je za karę zamykać w wystawówceJulisia w zasadzie mogłabym w ogóle nie wypuszczać
![]()
![]()
![]()
skaskaNH pisze:W zamian reflektowałabym (skoro już naprawdę muszęna tę dziką dzicz, która jest ponoć kotem widmo - istnieje cień szansy, że nie odczuję jej obecności, a tym samym będę mieć choćby iluzoryczne przekonanie o zmniejszeniu się kotostanu
mirabella pisze:Jak nazywasz dziewczynkę Tadeusz to czego się spodziewasz... Świat jej się zawalił i nie jest już niczego pewna więc woli przyłożyc na wszelki wypadek![]()
Oba tygryski śliczne - chcesz się zamienic?
Wielbłądzio pisze:
PS. dziewczyny proszę, nie zniechęcajcie tej duszyczki do Licha...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 61 gości