Jak zobaczylam sume zadluzenia przyznam ,ze kopareczka mi opadla . Nie znam osobiscie jopop ani tez chyba na miau sie nie spotkalysmy ale czasami podczytywalam jej watek . Wiem ,ze to co skapnie z mojego bazarku to mala kropelka ale jak by tak skapnelo tych kropelek od innych ludzi to zebraloby sie i wiaderko;)
Poniewaz brombula miala gest i po wygraniu licytacji zrzekla sie wylicytowanego przedmiotu dlatego wystawiam go ponownie .( Jeszcze raz dziekuje pieknie brombula:)
Pudelko jest drewniane .Wymiary 11x11x11 .Mysle ,ze moze byc fajne np.do herbaty lub czego bądź innego;) Pomalowane jest farbami akrylowymi ,zabezpieczone lakierem akrylowym . Na narozniki nabilam metalowe okucia .W srodku kolor naturalnego drewna .Robota posrana bo czasochlonna okrutnie ale dzieki temu jedyne w swoim rodzaju i niepowtarzalne . Za cholere nie bede juz malowac takiego samego wiec jedyna okazja by stac sie jego posiadaczem;)
Cena wywolawcza : 10 zl
czas trwania licytacji : do 6 lutego
Koszt wysylki pokryje ja

No coz,jesli nie chcecie zeby jopop zamkneli za dlugi;) ,zeby dalej mogla pomagac kociastym to dajcie w leb swince-skarbonce i licytujcie.Serdecznie zapraszam:)