Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miłka pisze:Dziekuje za adres, juz nie moge sie doczekac by poznać Pania i futrzakimam nadzieje, ze pozwola bym byla ich kolejna cioteczka
Justa&Zwierzaki pisze:Mam 10 prac narysowanych przez dzieci z SP nr 3 w Tychach i czy jest ktos chetny wystawić je na bazarek ???
Justa&Zwierzaki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Mam 10 prac narysowanych przez dzieci z SP nr 3 w Tychach i czy jest ktos chetny wystawić je na bazarek ???
??????
Korciaczki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Mam 10 prac narysowanych przez dzieci z SP nr 3 w Tychach i czy jest ktos chetny wystawić je na bazarek ???
??????
Mamy skaner i chetnie wystawimy
Cameo pisze:Kiedy przyjeżdza Petka??? Chce ją poznać!!!
Korciaczki pisze:Cameo pisze:Kiedy przyjeżdza Petka??? Chce ją poznać!!!
Nie tylko ty!
Justa&Zwierzaki pisze:Ozzi kichajcy krwią juz troszke lepiej i ma lepszy apetyt na kattovit
Tara po lekach tez lepiej a Myszka juz tez prawie nie ma wycieku ale chore nadal sa Diabełek i Homerek
Cześć,Mam już 2 koty, ale chętnie przygarnę coś nieco bardziej włochatego.Nie zależy mi na tym żeby kotek był rasowy, może być jak najbardziejwymieszany, ale potrzebuję kicię/kota z nieco dłuższym futerkiem.Ponieważ kot ma być prezentem urodzinowym dla mamy. Koteczekzamieszkałby w domu z ogródkiem i byłby rozpieszczany (pewnie nieco zabardzo). No ale jak nie kochać kotów!Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu takiej włochatej sierotki.Magdalena 510-252-782GG: 4230742melissa.magda@gmail.com--Magdalena Kowalczyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 653 gości