Wa-wa -Burcia z ulicy w lecznicy-ma FIV prosimy o wsparcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 25, 2009 14:51

Wrzuciłam ogłoszenie na adopcje.org - czeka na akceptację

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Pon sty 26, 2009 9:36

Bardzo dziękuje wszystkim za ogłaszanie Burci.

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon sty 26, 2009 13:31

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Pon sty 26, 2009 18:44

trzymam mocno kciuki :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto sty 27, 2009 1:41

ina11 pisze:
XAgaX pisze:
Killatha pisze:zdecydowanie wsadzić ją na www.cafeanimal.pl
i nalepiej zrobić to w poniedziałek lub wtorek wieczorem
trzymam kciuki :ok:

mogę to zrobić, mam tam konto - a w końcu kocia jest z moich okolic pracowych :) na gumtree też ją mogę wsadzić :)

poproszę tylko o tekst ogłoszenia - może być na maila: wega_shg@wp.pl :)

Burcia ma ok. 3 lat, jest bardzo przyjacielską kotką, czuła, delikatna, lubiąca kontakt z człowiekiem.Cały czas wygina grzbiecik i ociera sie. Dotychczas życie jej nie oszczędzało, musiała mieszkać na ulicy i tu wychowywała swoje młode, które niestety nie miały nigdy szans dorosnąć.
Burcia już nigdy nie będzie musiała rodzić , teraz należy jej się godziwe życie u boku swojego człowieka, szukamy domu odpowiedzialnego i wyrozumiałego dla ulicznej koci.Chcemy żeby teraz mogła wylegiwać się z pełnym brzuszkiem w spokoju i cieple.Po latach tułaczki Burcia na to zasługuje.
kontak: enia.r@wp.pl 609 143 446
dzięki dziewczyny za ogłoszenia!

piękny tekst, wieczorem wstawię razem ze zdjęciami, teraz niestety z roboty piszę i mam ograniczone możliwości techniczno- czasowe :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sty 27, 2009 9:39

:ok: powodzenia
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Śro sty 28, 2009 1:47

http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Burcia,14365

http://adopcje.miau.pl/profil.php?p=1952

pytanie tylko, dlaczego nie udało mi się wstawić zdjęcia? :(

dałam ją też na najbliższy piątek do Oferty- trzymajcie kciuki :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro sty 28, 2009 12:40

nie wiem dlaczego nie umiesz
powinnaś mieć opcję edytuj/dodaj zdjęcia

Killatha

Post » Śro sty 28, 2009 23:17

Killatha pisze:nie wiem dlaczego nie umiesz
powinnaś mieć opcję edytuj/dodaj zdjęcia

wierz mi, że umiem, co widać po innych moich ogłoszeniach ;) po prostu albo ładuje się czarna plama, albo wyskakuje błąd :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw sty 29, 2009 8:21

trudno mi powiedzieć coś więcej
musiałabym mieć dostęp do Twojego konta na cafeanimal i fotki to mogłabym spróbować wsadzić je tam
może masz coś z łączami, naprawde trudno mi mówić na odległość

Killatha

Post » Pt sty 30, 2009 8:39

czy był ktoś ostatnio u kotów na Kosiarzy?
bo ja nadal chora......

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pt sty 30, 2009 14:10

Killatha pisze:trudno mi powiedzieć coś więcej
musiałabym mieć dostęp do Twojego konta na cafeanimal i fotki to mogłabym spróbować wsadzić je tam
może masz coś z łączami, naprawde trudno mi mówić na odległość

tak jak mówiłam- poza gumtree, gdzie (nie tylko mnie) foty się ogólnie ciężko ładują, zwykle nie mam problemów z załadowaniem zdjęć, więc nie wiem, gdzie leży problem...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sty 30, 2009 18:09

kciuki za koteczkę :ok:
i czekam na wieści :)

Killatha

Post » Pt sty 30, 2009 21:16

Są wieści 8) - a wieści są mocno szokujące 8) Mnie wczoraj szczęka spadła na leczicową podłogę 8)

BURASIA BYŁA WYSTERYLIZOWANA 8O 8O 8O 8O

Niestety, ponieważ nie było żadnego śladu na brzusiu po sterylizacji, weci otworzyli brzusio po czym po stwierdzeniu, że macicy brak szybciutko zaszyli.

No i wtedy został dokonany bardziej konkretny ogląd kiciuni - czyli stan zębów. I wychodzi na to, że Burasia to 3. lat na bank nie ma, tylko więcej :? Ale ile to, żaden szanujący się wet nie powie. Brak jakiegokolwiek śladu po sterylce także potwierdza, że Burasia to raczej pani w średnim wieku, a nie sztuka nówka trzylatka :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt sty 30, 2009 21:20

To jakim cudem miała kociaki? 8O 8O Może to inna kotka???
AnielkaG

[poprzednia][następna]