Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muac pisze:Wellness jest i z ziarnem i bez, ten bez to
Guaranteed Analysis (Gwarantowany sklad)
Crude Protein (surowe, nieprzetwarzane bialko) not Less Than (nie mniej niz) 50.0%
Crude Fat (surowy, nieprzetwarzany tluszcz) Not Less Than (nie mniej niz)18.0%
Crude Fiber (surowe, nieprzetwarzane wlokna) Not More Than (nie wiecej niz) 3.0%
Moisture (wilgotnosc) Not More Than (nie wiecej niz) 11.0%
Calcium (wapno) Not More Than (nie wiecej niz) 1.8%
Phosphorus (fosfor) Not More Than (nie wiecej niz) 1.45%
Magnesium (Magnez) Not More Than (nie wiecej niz) 0.10%
Vitamin E (witamina E) not Less Than (nie mniej niz) 400 IU/kg
Taurine (tauryna) Not Less Than (nie mniej niz) 0.3%
Ascorbic Acid (Vitamin C)* (kwas askorbinowy-witaminaC) Not Less Than (nie mniej niz) 200 mg/kg
Omega 6 Fatty Acid*(tluszcz omega 6) Not Less Than (nie mniej niz) 3.50%
Omega 3 Fatty Acid*(tluszcz omega3) Not Less Than (nie mniej niz) 0.80 %
Total Micro-Organisms* (mikroelementy) Not Less Than (nie mniej niz) 90,000,000 CFU/lb
muac pisze:Bohaterow?!!!! Jak tu ktos jest BOHATEREM to wlasnie ja, bo jeszcze przy zdrowych zmyslach trwamrywalizacja o budke, jedno czatuje jak drugie wyjdzie to myk i juz w niej siedzi. Mila sie pieknie miesci cala, a Bazyli niestety wystaje ale sobie radzi. Wyzszymi poziomami zainteresowania brak.
![]()
kasia86 pisze:muac pisze:Bohaterow?!!!! Jak tu ktos jest BOHATEREM to wlasnie ja, bo jeszcze przy zdrowych zmyslach trwamrywalizacja o budke, jedno czatuje jak drugie wyjdzie to myk i juz w niej siedzi. Mila sie pieknie miesci cala, a Bazyli niestety wystaje ale sobie radzi. Wyzszymi poziomami zainteresowania brak.
![]()
Moje nie chcą siedzieć w budkach.![]()
Uwielbiają tylko spać wysoko na drapaku w hamaczkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości