Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:A Korciaczki cos sie nie chwala nowym nabytkiemMiała do nich trafic Benia-kotka z Łódzkiego schronu i tu taka cisza .......................
Justa&Zwierzaki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A Korciaczki cos sie nie chwala nowym nabytkiemMiała do nich trafic Benia-kotka z Łódzkiego schronu i tu taka cisza .......................
???
Justa&Zwierzaki pisze:A dzis wieczorem Korciaczki w jednym z miejsc karmienia zauwazyły 2 nowe koty a raczej kociaki jedno trikolorek a drugie pingwinek , czy ktoś je chciał do mnie podrzucic a ze domofon zepsuty to je porzucił a moze od razu tkoś je pod piwnice wywalil a moze to sa mlode od jednej z pozuconych kotek
Justa&Zwierzaki pisze:Diabełek znów kuleje na przedna łapke
Aanka pisze:Podrzucam , niech się dowie cały świat jak pięknie działaciezaznaczam jak znajdę czas to przeczytam cały
Luinloth pisze:Podrzucę wieczornie
Wiem już, co lubią czarne kicie, kuleczka i jej mamaJa głupia próbowałam zwabiać je na tuńczyka i nikt go nie chciał... a dziś stwierdziłam, że kicham zwabianie i po prostu kupię im coś do jedzenia. Wzięłam Animondę dla kociąt*. Położyłam kawałek w okienku i za chwilę pokazała się czarna główka i zjadła
ale nie wyszła na zewnątrz, więc wstawiłam puszkę w okienko. Cofnęła się, ale za chwilę wróciła, popatrzyła na mnie, na puszkę, polizała, polizała, popatrzyła znowu na mnie i wtranżoliła co najmniej połowę tuż przed moim nosem
:D
* kobieta ze sklepu, jak jej powiedziałam, że kotek ma na oko pół roku spojrzała ze zgrozą i z pogardą, że jak to na oko i musiałam się gęsto tłumaczyć, że to nie mój kotek jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, puszatek i 641 gości