Rademenes-ma DT, szuka DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 27, 2009 18:38

Wszyscy zaaferowani Lesiowymi groszkami-nikt o Radusia nie pyta?-jak się ma nasz bohater?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sty 27, 2009 18:43

co u kociastego?
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Wto sty 27, 2009 20:38

Rozpaczliwy list proszący o WSZYSTKO-czyli o MIŁOŚĆ
Może to dziwne ale zawsze miałem nadzieję na odwrócenie mojego losu....
miałem nadzieję, że znajdę ciepły, miły kąt, w którym będę mógł w spokoju rozmyślać i fascynować się złożonością tego świata...no i proszę moja nadzieją nie okazała się płonna. Mam ciepłe miejsce gdzie wyleczono moje nieznośnie bolące ząbki, zawsze są czyjeś ręce do mnie wyciągnięte...
I sam już nie wiem czy nie jestem za pazerny na szczęście, bo śmiem marzyć o Moim Domu - Naszym Domu....Twoim i Moim Domu. Marzą mi się Twoje kolana, Twoje ręce, Twoje uszy do których wymruczę Ci wszystkie moje opowieści, marzy mi się Twój parapet z naszym oknem przez, które będziemy sobie patrzeć na świat i przez które będę Cię wyglądał jezeli nie będzie Cię w Domu.....
Czekam spokojnie, bo wierzę, że mnie wypatrzysz, wypatrzysz mnie wśród tylu innych kocich biedaków. Nasze oczy spotkają się...Ja będę wiedział, że to Ty a Ty będziesz wiedziała, że to ja....
Mam nadzieję, iż nastąpi to niedługo...mam tyle miłości do ofiarowania..
Czekam cierpliwie, wyglądając Ciebie MÓJ CZŁOWIEKU !!! nie pozwól mi czekać za długo, pomyśl jak cudownie będzie spędzać ze sobą dni i wieczory. Pozwól mi zagościć w Twoim Domu i sprawić, że nawet deszczowe dni okażą się pełne radości. Ja Cię nie zawiodę, będę zawsze przy Tobie...tylko otwórz mi drzwi do Twego serca, bo me serce pęka z tęsknoty za Tobą.
Twój Rademenes.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto sty 27, 2009 20:53

:crying:
Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Wto sty 27, 2009 21:13

Biamila-przepięknie napisane!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto sty 27, 2009 22:19

Puk,puk... to ja Twój Rademenes pukam do Twego serca... czy słyszysz???
może za cicho pukam? proszę daj znać, że mogę mieć nadzieję? że mam się jej trzymać? że zabierzesz mnie do Domu?
Puk...puk...puk....tak cicho zastukam na dobranoc.
Twój Rademenes.
Obrazek

biamila

Post » Śro sty 28, 2009 6:34

Hop!
Obrazek

biamila

Post » Śro sty 28, 2009 8:24

Izabela pisze:Tak sie miziam z Rambo Ruda :mrgreen:
Cudny kot do miziania :)

Obrazek

:1luvu: Rademenes czeka na swój kochający domek !

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro sty 28, 2009 9:40

Ja też zgłaszam się w wątku Rademenesa. Pierwszy raz ma takie fajne foty gdzie widać go całego. To naprawdę przepiękny kot. Cieszę się że jest w DT. Mam też nadzieję że szybko znajdzie się kochający dom, taki piękny miziak nie może czekać długo.
Ostatnio edytowano Śro sty 28, 2009 12:01 przez Iburg, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro sty 28, 2009 9:58

pieknie napisane....wzruszyłam sie aż...na pewno ktoś pokocha naszego księciunia!
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Śro sty 28, 2009 10:17

Mam nadzieję na Dom, rozmarzam się w myślach o Moim Domu, o MOIM Człowieku...
Wasz Rademenes.
Obrazek

biamila

Post » Śro sty 28, 2009 16:37

do góry księciuniu
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Śro sty 28, 2009 18:30

Iburg pisze:Ja też zgłaszam się w wątku Rademenesa. Pierwszy raz ma takie fajne foty gdzie widać go całego. To naprawdę przepiękny kot. Cieszę się że jest w DT. Mam też nadzieję że szybko znajdzie się kochający dom, taki piękny miziak nie może czekać długo.

Rademenes nie jest w Dt-jest u Izy -w Ciapkowie!-ale to prawie jak w DT :)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 28, 2009 20:33

Tak jestem u Izy w ciapkowie. Iza uratowała mi życie, Iza dała mi szansę, której nikt inny mi dać nie chciał, byłem chory cierpiałem....ale nikomu nie przyszło do głowy aby mnie leczyć...po co ...przecież nie mam szans... a ja chciałem krzyczeć błagam pomóżcie, boli mnie, nie mogę jeść, chcę żyć ratujcie!!!! I Ona usłyszała moje wołanie i Ona wyciągnęła do mnie dłoń, Ona sprawiła, że żyje i wyglądam sobie przez ciapkowkie okno, Ona sprawiła, że jem i nabieram ciałka, Ona sprawiła, że jak nigdy jestem pełen nadziei, iż Ty mój Człowieku mnie wypatrzysz ja czekam na Ciebie. I przed oczami mam piękny widok...widzę nas jak razem czytamy, oglądamy tv, przygotowujemy jedzonko, słuchamy muzyki, siedzimy przy kompie i podoba nam się to samo i tak do siebie pasujemy TY i JA po prostu MY.
Czekam na Ciebie i tęsknię ku Tobie.
Twój Rademenes.
Obrazek

biamila

Post » Śro sty 28, 2009 21:40

Dobranoc moi mili idę już spać....może przyśni mi się Mój Wspaniały Dom, a w nim Ty mój Człowieku....chciałbym abyś mi się przyśnił-to są moje najwspanialsze senne marzenie gdzie Ja i Ty, gdzie MY !
A potem, a za chwilę, może już jutro, może pojutrze, może za tydzień czy dwa mój sen się ziści i zabierzesz mnie... i pójdziemy.. i będziemy tak iść Ty i Ja zadowoleni, szczęśliwi, że Ty odnalazłeś mnie a Ja odnalazłem Ciebie... I przyjdziemy do domu gdzie ja się dyskretnie rozejrzę i zachwycać będę się wszystkim, a z największym zachwytem będę patrzył na Ciebie Mój Człowieku, Moja Radości i Moja Opoko.
Puk, puk...zapukam sobie cichutko do Twego serduszka na dobranoc.
Twój Rademenes.
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]