Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 27, 2009 8:34

Niemniej jednak ten początek nie jest obiecujący. Jakoś straciłbym zaufanie do tych ludzi. Co nie znaczy,że się nie ułoży ... :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 27, 2009 22:55

kalair pisze:Niemniej jednak ten początek nie jest obiecujący. Jakoś straciłbym zaufanie do tych ludzi. Co nie znaczy,że się nie ułoży ... :roll:

no właśnie, nie jest :roll:
dzisiaj podobno już lepiej: załatwiła się do kuwety, poskubała trochę chrupek - ale ciągle okupuje miejsce pod łóżkiem... mnie to akurat specjalnie nie dziwi: skoro chcieli ją na siłę stamtąd wyciągnąć, zaczęła bać się jeszcze bardziej i dłużej im nie zaufa :twisted:
tym razem pani nie mówiła już nic o oddaniu malutkiej, ale ja nadal nie jestem pewna: czy oni w ogóle chcą mieć (tego) kota czy nie :roll: a może np. im się nie spodobała z wyglądu (nie wszyscy lubią szylcie :? ) i dlatego marudzą?
chciałabym mieć pewność, że to TEN dom, że będzie jej tam dobrze i że na pewno do mnie nie wróci, zanim wezmę jakiegokolwiek następnego tymczasa...
i nie wiem, czy ja sama, w swoim stanie, powinnam... wydawało mi się, że jest już odrobinę lepiej, zbieram się - więc postanowiłam znów pomagać... ale obawiam się, że lepiej wcale nie jest :( dziś nie miałam siły zwlec się z łóżka do 18.30, przeleżałam ponad 16 godzin :( :( :cry:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sty 27, 2009 23:07

Przemyśl to dobrze. Pogadaj z nimi. Czy tam jest możliwość osobistego sprawdzenia ich?

Wielbłądzio,zamęczasz się.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 27, 2009 23:07

Wielbłądziu skoro kota już oddałaś, to trzeba czekać na rozwój wydarzeń i monitorować (w granicach rozsądku, żeby ludzi nie zrazić, bo mogą zacząć kłamać obyś się tylko odczepiła), nie ma innego wyjścia.
Myślę, że przede wszystkim musisz dbać o siebie, przecież masz już potffory na utrzymaniu, one są najważniejsze :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto sty 27, 2009 23:15

wiem, że nie można zamęczać i nie będę tego robić... poczekam ze dwa-trzy dni z kolejnym telefonem, zresztą znów poprosiłam o kontakt z ich strony... i wyraźnie podkreśliłam, że w razie czego bez problemu przyjmę kotkę z powrotem, oby o tym pamiętali :roll:

tak, zamęczam się - totalnie nic nie robiąc :( na tym polega choroba na smutek :cry:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 28, 2009 0:30

To może jednak, tak nieśmiało, potrzymam kciuki za ten domek?
I dać mu jeszcze szansę, oczywiście pod kontrolą? Genowefa rozsądnie pisze - więc może jeszcze te parę dni im potrzeba?

Nie wiem, to zawsze trudne decyzje i wybory, też dziś zmeczona jestem, pustkę mam w głowie.

Wielbłądziu, trzymaj sie, na przekór wszystkiemu.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro sty 28, 2009 1:11

daję szansę, a jakże 8)

Wielbłądzio

Post » Śro sty 28, 2009 7:38

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro sty 28, 2009 8:30

Kciuki są cały czas za domek!

I za Ciebie też.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro sty 28, 2009 11:53

Wielbłądziu (albo raczej ładniutka Wielbłądziu, bo trafiłam na zdjęcie w wątku ;) ), odwiedzałabym Twój wątek częściej, ale ja nie umiem spokojnie czytać o Bidzi. wiesz dlaczego. ale przejrzałam większość wątku i naprawdę super się czytało :ok:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro sty 28, 2009 13:01

wiem :( ja też Domisię ciągle pamiętam...
dziękuję za komplement :oops: :oops: :oops:

po przespanym wczorajszym dniu oczywiscie nie mogłam spać w nocy :roll: nad ranem przyszedł do mnie do łóżka Głuptuś, wtulił się i zaczął mruczeć :1luvu: Głuptuś (=Piopluś, gdyby ktoś zapomniał, który z moich kotków nie grzeszy rozumem;)) ma wyjątkowo mięciutkie, jedwabiste i odrobinę przedłużone futerko i tak rozkosznie sapie kiedy się go głaszcze... jako czuła mamusia :wink: całuję go też ciągle w jego śliczne durne czółko, z nadzieją, że może jeszcze dzięki temu zmądrzeje :roll:

te koty to moja jedyna radość i sens życia, naprawdę jedyne co mam... tak bardzo boję się, że mogą zostać same...

Wielbłądzio

Post » Śro sty 28, 2009 15:00

Witaj . Czytam z ciekawością twój temat, ja mam w domu tylko jedną koteczkę i podziwiam cię za twoje zakocenie. Czekam z niecierpliwością na dalsze przygody. No i trzymam kciuki za adopcje :ok: :)

Bena

Od: Pt sty 23, 2009 13:34

Post » Śro sty 28, 2009 18:24

Trzymam kciuki... może jednak domek zmądrzeje, zrozumie conieco... Jeśli to ich pierwszy kot, to moim zdaniem warto dać im szansę. :ok:

Wielbłądzio pisze:te koty to moja jedyna radość i sens życia, naprawdę jedyne co mam... tak bardzo boję się, że mogą zostać same...

Głowa do góry... Obrazek

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro sty 28, 2009 19:09

Wielbłądzio pisze:no właśnie domyślam się, że dekoloryzacja niszczy, ja mam w dodatku WSZYSTKO bardzo wrażliwe (cerę, włosy, paznokcie, psychikę :roll: ) - okazuje się, że włosy do tego stopnia, że nie chciał mi się zmyć szampon na 26 myć (myję głowę codziennie!), za każdym razem robią się paskudne odrosty :roll: opcję obcięcia na krótko wykluczam, to jest możliwe tylko w moich koszmarach (kto mnie zna bliżej, wie dlaczego :wink: mam duszę podstarzałej hipki :oops: ), z odrostami brzydko (i dyskwalifikująco, jeśli wreszcie wezmę się na serio za szukanie pracy :roll: ) - więc ciągle dofarbowuję, chociaż mam tego koloru już dosyć :twisted:
a długie mialam od zawsze :wink: jeden jedyny raz obcięłam, po skończeniu ósmej klasy podstawówki, i byłam jak chora dopóki nie odrosły :oops: podobnie zresztą czuję się w prostych spodniach, od lat noszę tylko dzwony, chociaż kurdupla takiego jak ja (1,58 m) rozszerzane spodnie jeszcze skracają 8)

Piotruś żyje i nie sprawia wrażenia, jakby zamierzał w najbliższym czasie umierać. optymistycznie zakładam, że może jednak nie najadł się tego szkła...

Wielbłądzie (chudzielcu!), a może spróbuj z naturalną henną ziołową?
Ja jestem cykor i się boję farbować i sobie włosy zniszczyć, więc sięgnęłam po to i fajne to jest. Z tego, co mi się wydaje, to farbuje toto raczej "po wierzchu" i sukcesywnie się zmywa. A w dodatku odżywia włosy, są przemiłe w dotyku, lśniące - moim zdaniem na dofarbowywanie odrostów super. No, ale ja nigdy nie farbowałam tak "naprawdę", więc nie wiem...
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro sty 28, 2009 21:19

przez bardzo długi czas w liceum robiłam sobie henną na rudo, zgadza się, nie niszczyła :) nie wiem, jak byłoby z odrostami, teraz musiałabym poszukać jakiejś ciemnobrązowej - a nie mam pojęcia, gdzie i w jakiej drogerii widziałam wybór :roll:

w mieszkaniu sodoma i gomora, a ja nie mam siły posprzątać :oops: fakt, że przy takich współlokatorach sprzątanie jest czynnnością w zasadzie tylko ideologiczną :twisted: - ale zawsze ma się przez te pierwsze kilka godzin wrażenie czystości :roll:

leki mnie przymulają do kwadratu :( i ni cholery lepiej :(

Dranie zaległy wokoło, JESZCZE śpią... bo one uaktywniają się po pólnocy :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]