Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
a no nieKocurro pisze:scarlett pisze:Kocurro pisze:narwanka pisze:a ja moge prosic o jakeis fotki ?
kup sobie Gazetę Wyborczą![]()
na czwartej stronie Stołecznej jest fotka Krecika Atki
no tak się składa że nie wszyscy mieszkają w Warszawie. Wiesz my tu mamy swoją lokalna Wyborczą
to znienacek nie jest pod Warszawą?
vega36 pisze:Ave pisze:vega36 pisze:Atko, gratuluję Ci Krecika![]()
Zastanawiamy się z TŻ-etem nad wystawianiem naszych domowych. Nie dla naszej satysfakcji, tylko żeby przekonywać, że koty domowe w takim samym stopniu jak rasowe zasługują na uwagę, troskę, uczucie.
zapraszam więc w maju do Łodzi na specjalistyczą wystawę kotów domowych ( jak zwykle )
SUPERBardzo dziękuję
Czy mogę prosić o dokładniejsze informacje?
Atka pisze:Zdjęcia bandy małych norweżek są tutaj.
A tu coś dla obywateli znienacka i innych odległych miejscowości:
aprikot pisze:Dołączam się z prośbą o zdjęcia, zwłaszcza z bisów. Może ktoś ma?:roll:
Eury pisze:aprikot pisze:Dołączam się z prośbą o zdjęcia, zwłaszcza z bisów. Może ktoś ma?:roll:
Mam.tylko jeszcze muszę wrzucic na serwer - wieczorkiem podam link
Eury pisze:aprikot pisze:Dołączam się z prośbą o zdjęcia, zwłaszcza z bisów. Może ktoś ma?:roll:
Usagi_pl pisze:Eury pisze:aprikot pisze:Dołączam się z prośbą o zdjęcia, zwłaszcza z bisów. Może ktoś ma?:roll:
Dużo nas tu czeka
Eury pisze:No to sobie poczekaliście![]()
Dużo tego nie ma...ale zawsze cośTym razem nie było czasu na latanie z aparatem...
http://kotopies.webd.pl/kotopies/module ... &album=107
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 8 gości