Fundusz schroniskowy pokrył koszty wielu testów, badań i leczenia. Dzięki niemu leczyliśmy naszego Saszę ['] z depresji, zdiagnozowaliśmy raka, mogliśmy leczyć i uśmierzać ból. Niestety wszystko na próżno, Sasza odszedł, ale chcielibyśmy choć troszkę pieniążków oddać innym potrzebującym.
Nie mam pojęcia jak kształtują się koszty wysyłki za książki

1. P.L. Travers, seria o Mary Poppins, kupione z myślą o chrześnicy TŻ-ta, ale cóż, nie przepada za czytaniem

2. L.M. Montgomery "Emilka z Księżycowego Nowiu" - książeczka autorki Ani z Zielonego Wzgórza, ze śladami użytkowania. aktualna cena: 5 zł - Ankalime

3. H. Sienkiewicz "Quo vadis", wszyscy wiedzą o czym

4. H. Cygler: "Głowa Anioła" i "Dwie głowy anioła" - historia o miłości, ale i nierówności społecznej, a co za tym idzie - o niedopasowaniu i różnicach charakterów. Do poduszki i na weekend. sprzedane: 26 zł/komplet - ewa_b

5. E.T.A. Hoffman "Opowiadania fantastyczne" - nazwa wskazuje

6. K.S. Robinson "Zielony Mars" - z serii Fantastyki. Gruuubas

7. David i Leigh Eddings "Czas Niedoli" i "Tajemnica" - czyli druga i trzecia część przygód czarodzieja Belgaratha. Niestety nie mam I części. Wydawnictwo z serii Fantastyki, sprzedane: 10 zł - Alessandra.

8. M.Resnick "Kirinyaga" - czy dzięki wysoko rozwiniętej cywilizacji można wrócić do korzeni. sprzedane: 5 zł - Ankalime

9. J. Dukaj "Czarne oceany" - do czego zdolny jest ludzki umysł i czy telepatia to skaza genetyczna. Typowe SF. sprzedane: 20 zł - Aga-lodge

Bardzo wszystkim dziękuję

Wspólnymi siłami schroniskowce łódzkie dostaną 116 zł

Wysyłam nr konta na pw i poproszę o adresy do wysyłki