Moderator: Estraven
Avian pisze:Pierwsza bomba mi bardzo pasowała, bo pojechałam zarejestrować samochód, a dzisiaj miałam do odbioru dowód rejestracyjny, więc też idealne wyczucie piromana
Avian pisze:Pierwsza bomba mi bardzo pasowała, bo pojechałam zarejestrować samochód, a dzisiaj miałam do odbioru dowód rejestracyjny, więc też idealne wyczucie piromana
MarciaMuuu pisze:Avian pisze:Pierwsza bomba mi bardzo pasowała, bo pojechałam zarejestrować samochód, a dzisiaj miałam do odbioru dowód rejestracyjny, więc też idealne wyczucie piromana
To przy okazji następnej może wpadnij do mnie. Mam problemy z moim gooopim kompem. Herbatkę ci zrobię
Avian pisze:MarciaMuuu pisze:Avian pisze:Pierwsza bomba mi bardzo pasowała, bo pojechałam zarejestrować samochód, a dzisiaj miałam do odbioru dowód rejestracyjny, więc też idealne wyczucie piromana
To przy okazji następnej może wpadnij do mnie. Mam problemy z moim gooopim kompem. Herbatkę ci zrobię
... a właśnie po Twojej ulicy się snułam dzisiaj ... ale pamiętałam, że nie masz humoru, więc nie ryzykowałam

MarciaMuuu pisze:Avian pisze:
... a właśnie po Twojej ulicy się snułam dzisiaj ... ale pamiętałam, że nie masz humoru, więc nie ryzykowałam
<foch>
Ja nie wiedziałam, że jestem taka straszna![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości