Byliśmy z Teklunia na usg, nie wiele nam to wyjaśniło, wręcz przeciwnie bardziej zagmatwało i jeszcze mniej wiemy.
Guzek, którego czułyśmy z dr Ewą przy wątrobie, okazał się czymś za wątrobą, nie zależnym od niej i nie dotykającym do niej w pozycji wyprostowanej.
Z jednej strony to dobrze, wątroba nie wygląda tak źle na usg i nie widać zmian marskości na niej. Jednak zmiana ta wyczuwalna ręką nie jest widoczna na usg i nie jest również widoczna na zdjęciu rtg

po konsultacjach dr Alka i dr Ewy uznaliśmy, że to obcy
Teklunię trzeba otworzyć, aby móc dokładnie zobaczyć ten twór i jak się da to wyciąć go, nie wygląda na złośliwy i tej wersji kurczowo się trzymamy. Niestety Teklunia jest za słaba na narkozę, jest nadal żółta i bardzo chudziutka, choć na szczęście wrócił jej apetyt i chętnie je swojego dietetycznego hillsa i/d, mój Darek mówi, że jak tylko usłyszała, że zostaje to stwierdziła, ze teraz to już można zdrowieć

.
Nadal będzie dostawać leki doustne i raz w tygodniu będziemy jeździć na kontrole obcego czy nie dzieję się coś nie dobrego.
Kciuki Tekluni się bardzo przydadzą.
Kurczak ma zapalenie dziąseł odorek z pyszczka przypomina ten z kuwety

, do tego doszło zapalenie stawów
Z niepokojem myślimy o tym, że Kurczak ma w zanadrzu jest jeszcze kilka chorób, na które jeszcze nie chorował

.
Lalimka odpukać, tfu, tfu zdrowa zaczynamy szukać domu.
Oto panna:
Ptachu ma się świetnie zresztą sam napisze
Cześć kochani,
Wreszcie Duża puściła mnie do kompa, strasznie nabałaganiła w moim wątku, pisze o wszystkich innych kotach a nie o mnie.
U nasz smutno od jakiegoś czasu, dziś szczególnie umarl Rudzik .
Duża biega i bez przerwy nas ogląda, sprawdza wszystko, nawet jak jesteśmy w kuwecie, miejscu intymnym to nas podgląda, zwariowała
Pełno kotów u nas, są wszędzie, nie można się spokojnie położyć w swoim własnym domu.
Kratka mnie bije, ja jestem dżentelmen i nie oddaje jej, tylko chowam się przed nią do kontenera
.
Ptachu w swoim domu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/