Madziu co u Was?
Ucałuj Ciupulkę i Polcię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:.
W sobote i niedziele byliśmy na naukach przedmałżeńskich. Dostaliśmy już dyplomy i książki do czytania.
Rodzice też byli wczoraj i mieli pogadanke z księdzem. Między innymi mówił, że nie mają się wtrącać i nie przyjeżdżać z wizytacją do młodych tylko z wizytą.![]()
A dziś idziemy tancować.![]()
![]()
dorota_d pisze:maggia pisze:.
W sobote i niedziele byliśmy na naukach przedmałżeńskich. Dostaliśmy już dyplomy i książki do czytania.
Rodzice też byli wczoraj i mieli pogadanke z księdzem. Między innymi mówił, że nie mają się wtrącać i nie przyjeżdżać z wizytacją do młodych tylko z wizytą.![]()
A dziś idziemy tancować.![]()
![]()
A cóż to za książki? Jeszcze na koniec dają "wyprawkę" do domu na utrwalenie wiedzy?
Udanych tańców!
catawba pisze:Bry
też jestem ciekawa tych książek
maggia pisze:catawba pisze:Bry
Witaj Haniu!![]()
Mogę Ci je pożyczyć.![]()
catawba pisze:maggia pisze:catawba pisze:Bry
Witaj Haniu!![]()
Mogę Ci je pożyczyć.![]()
ale tylko jak je przeczytasz od dechy do dechy ..
nie chcę Cię pozbawiać dostępu do wiedzy przed ślubem![]()
maggia pisze:Dwa tytuły zapamiętałam: "Skąd się biorą dzieci" i "Antykoncepcja".
dorota_d pisze:maggia pisze:Dwa tytuły zapamiętałam: "Skąd się biorą dzieci" i "Antykoncepcja".
Znaczy jedna książka o kapustach i bocianach - podręcznik do przyrody? A druga o grzeszeniu...Jednym słowem bardzo ważne lektury
Pozdrowionka!
maggia pisze:dorota_d pisze:maggia pisze:Dwa tytuły zapamiętałam: "Skąd się biorą dzieci" i "Antykoncepcja".
Znaczy jedna książka o kapustach i bocianach - podręcznik do przyrody? A druga o grzeszeniu...Jednym słowem bardzo ważne lektury
Pozdrowionka!
Zgadza się!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości