A buty Ryłko 35 są bardzo wąskie (niestety teraz tak jest, im mniejszy rozmiar tym mniejsza tęgość) ja żyje na szerszej stopie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Powiem coś o kotach...otóż...siedzę przed tv na kanapie, kolanka wolne, bo Otis jakoś wybrał fotel obok z poduszką. Przychodzi Sonia, zagaduje do mnie i...wskakuje nie na moje kolana tylko do Otisa, wylizała go, on wylizał ją i zasnęli w objęciach...osoby, które nam kibicują od samego początku wiedzą, jak bardzo zależało mi na ich przyjaźni i jak bardzo daleko do niej było. Tyle lat już razem sypiają, a mnie wciąż niezmiennie cieszy ten widok, a nikt w to nie wierzył
izaA pisze:Cześć moś, obejrzałaś już pytanie na śniadanie?
moś pisze:izaA pisze:Powiem coś o kotach...otóż...siedzę przed tv na kanapie, kolanka wolne, bo Otis jakoś wybrał fotel obok z poduszką. Przychodzi Sonia, zagaduje do mnie i...wskakuje nie na moje kolana tylko do Otisa, wylizała go, on wylizał ją i zasnęli w objęciach...osoby, które nam kibicują od samego początku wiedzą, jak bardzo zależało mi na ich przyjaźni i jak bardzo daleko do niej było. Tyle lat już razem sypiają, a mnie wciąż niezmiennie cieszy ten widok, a nikt w to nie wierzył
Izus ja zawsze wierzylam ze predzej czy pozniej sie tak skonczy, to jest sukces i wcale sie nie dziwie ze nie mozesz sie napatrzec na takie widoczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości