Witam . Jestem tu Nowa:) prowadzę salon Pieknosci i HOTELIK DLA KOTÓW W Mińsku Mazowieckim. Jestem Dyplomowanym Technikiem Weterynarii. Kazda chwile i myśl powsiecam Milusińskim. Mam nadzieje ze znajde wśród Was pozytywne przyjecie i akceptacje pozdrawiam
Ja polecam mojego podpiecznego, który jest w tragicznej sytuacji-od 2 lat żyje na dworze; jest prześladowany przez okoliczne chamstwo i tymczasowy dom byłby dla niego idealny-musi się nauczyć życia z ludźmi, a nie obok (jest trochę nieufny-ja mu sie nie dziwię). Niestety teraz gdzieś sie zawieruszył, ale mam nadzieję, że wróci. Dziś trafiłby mu sie dom, a jego nie ma, gdyby był w tymczasowym-miałby już stały. Cholera-on ma wiecznie pod górkę.Mam nadzieje, że nie jest za późno.To on:
a to jego "dom":
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76 ... sc&start=0 tel. 034 3635813
Ostatnio edytowano Nie gru 28, 2008 14:52 przez elwira zięba, łącznie edytowano 1 raz
Kochani nie mam stalego dostępu do internetu , ponieważ praca i inne obowiazki zajmuja mi wiekszoszc czesc dnia, wiec niestety nie moge sledzic wciaz Waszych wiesci. Prosze kontaktowac sie jesli to mozliwe telefonicznie ze mna:) Poki co mam 2 kojce w pomieszczeniu= 2 koty:)
w niedalekiej przyszlasci, jesli zapotrzebowanie hotelu bedzie wieksze rozbuduje i dodam jeszcze 5 nastepnych mini boxow
Witaj nadzieja7, nawet nie wiesz jak się cieszę, że pojawia się tu ktoś z Mińska, ciągle nas mało a kociaków w potrzebie mnóstwo. Mam nadzieje, że zjednoczymy nasze siły