Thorkatt pisze:Wprawdzie nie zdążyłyśmy dotrzeć tu na wątek, ale dokonana została transakcja w licytacji na opak.
Aniada poszukiwała pokrowca na termofor, ja (Thorkatt) uszyłam- pieniądze na koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich.
Siem uzupełni

Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:Wprawdzie nie zdążyłyśmy dotrzeć tu na wątek, ale dokonana została transakcja w licytacji na opak.
Aniada poszukiwała pokrowca na termofor, ja (Thorkatt) uszyłam- pieniądze na koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich.
154.Instrukcja obsługi do Wiatki 14 (poszukuje pluszak)
Uschi pisze:poszukuję osoby, która zrobi mi klipsy na dużych zaczepach (udostępnię zdjęcie) z kulek filcowych - zielone, czerwone lub niebieskie
xandra pisze:Uschi pisze:poszukuję osoby, która zrobi mi klipsy na dużych zaczepach (udostępnię zdjęcie) z kulek filcowych - zielone, czerwone lub niebieskie
załatwione, na Konstancin, OK?
Jek pisze:Poszukuję domku -budki dla kota i jakiegoś drapaka. Chodzi mi o rzeczy niedrogie, bo to na próbę.
Uschi pisze:poszukuję osoby, która zrobi mi klipsy na dużych zaczepach (udostępnię zdjęcie) z kulek filcowych - zielone, czerwone lub niebieskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości