Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam Serdecznie Iweta. Na chwile obecna nie mam przygotowanego kotka do Adopcji Wirtualnej, w zwiazku z tym co pisałam wczesniej. Ale mam w ostatnio robionych zdjeciach pregowanego Tygryska- kocurka.Jesli chcesz to moge wstawic a Ty pomyslisz???To działkowy kocurek. Przychodzi od ponad dwoch lat.Odszukam zdjęcia i wstawie.Poniewaz nie wiem jak sie dalej będe z czasem wyrabiac to postanowiłam że do Adopcji Wirtualnych na watku dodam jeszcze tylko dwa kotki i wiecej dodawac już nie bede.Zamknę Wirtualne adopcje na ilości 60 sztuk.Niewiem jeszcze ile Wirtualnych Opiekunow zmieni Swoje zdanie w związku z sytuacja, więc myslę ze moga byc też jeszcze kotki ktore sie u Nas zwolnia. W tej chwili będe poszukiwac od lutego Opiekuna Wirtualnego dla Murzynki.Proszę wiec o wzięcie tej oferty pod uwage. To śliczna czarna koteczka i uroczo wychodzi na zdjeciach.A moze Iweta skusisz się na Murzynke???? Sliczna jest. Moge Ci wstawic wiecej fotek, żebyś oceniła???Iweta pisze:Jesli jest jeszcze jakis kociak do wirtualnej adopcji, to ja się zgłaszam![]()
(mnie też od kilku dni rozciąga się wątek)
BAJKA-BB pisze:Do tej pory tylko tylko czytałam wątek, ale chyba wreszcie pora się odezwaćAgiis-s, widzę, że jakoś kolejka chętnych sie nie ustawiła, więc pewnie nadal będziemy te trzy maile tygodniowo wymieniaćagiis-s pisze:dominikanna1 pisze:. Tzn że Agiis-s nie pomoże w kontakcie z Vivą?
kontakt z vivą to wysłanie tygodniowo 3 maili i jednej przesyłki z fakturami
jeśli jest ktoś chętny do zajęcia siętym to cały pakiet mam przygotowany
iza71koty pisze:Witam Serdecznie Iweta. Na chwile obecna nie mam przygotowanego kotka do Adopcji Wirtualnej, w zwiazku z tym co pisałam wczesniej. Ale mam w ostatnio robionych zdjeciach pregowanego Tygryska- kocurka.Jesli chcesz to moge wstawic a Ty pomyslisz???To działkowy kocurek. Przychodzi od ponad dwoch lat.Odszukam zdjęcia i wstawie.Poniewaz nie wiem jak sie dalej będe z czasem wyrabiac to postanowiłam że do Adopcji Wirtualnych na watku dodam jeszcze tylko dwa kotki i wiecej dodawac już nie bede.Zamknę Wirtualne adopcje na ilości 60 sztuk.Niewiem jeszcze ile Wirtualnych Opiekunow zmieni Swoje zdanie w związku z sytuacja, więc myslę ze moga byc też jeszcze kotki ktore sie u Nas zwolnia. W tej chwili będe poszukiwac od lutego Opiekuna Wirtualnego dla Murzynki.Proszę wiec o wzięcie tej oferty pod uwage. To śliczna czarna koteczka i uroczo wychodzi na zdjeciach.A moze Iweta skusisz się na Murzynke???? Sliczna jest. Moge Ci wstawic wiecej fotek, żebyś oceniła???Iweta pisze:Jesli jest jeszcze jakis kociak do wirtualnej adopcji, to ja się zgłaszam![]()
(mnie też od kilku dni rozciąga się wątek)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, EmiEmi, Google [Bot], Patrykpoz i 238 gości