Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2009 23:04

ruru pisze:Tak jest ten przystojny kawaler
to Henio
i też tak jak Ty
uwielbia pościel w paseczki :P :P :P
Obrazek

Pozdrawiam Henia!! Ale przystojny... :roll: :roll: :roll: :roll:
A... to przez niego Duża gania mnie ciągle z aparatem :roll: Kiedy wyciągnę nóżkę, żeby sobie rozprostować przy codziennej toalecie, to już jest i mówi, że zrobimy zdjęcie, żeby pokazać Heniowi, jakie ja mam też długaśne łapki :lol: :lol: :lol: No i mamy coś wspólnego z Heniem - lubimy pościel w paski :lol: Ja to, ciociu ruru, uwielbiam każdą pościel, bo można się super wyciągnąć na niej, ale fakt... w paseczki najpiękniejsza :love: a nam buraskom do twarzy w paseczkach, prawda? :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie sty 18, 2009 12:18

kochajaca_kociska pisze:a ja mysle,ze Mamrocia to wcale sie nigdzie nie wybiera ;)

Mamrocia najchętniej nie wyprowadzałaby się nigdzie, ale niestety ... :cry: DOMEK PILNIE POSZUKIWANY :!: :!:

Moi rezydenci, to koty po przejściach. Każde z nich je co innego. Nie wyrabiam już z wiecznym chowaniem misek przed drugim (a teraz i trzecim) kotem. A Mamrotka zostawia swoją miskę i wyjada wszystkim odsuwając ich bezceremonialnie od misek. Maksiu jest chory, nie chce jeść, trzeba nie lada zachęt i wyczynów, żeby w ogóle zjadł. Do tego on je bardzo wolno, a ja już nie mam ich gdzie rozdzielać. Alusia ma alergię pokarmową, w związku z tym niewielki wybór potraw :( a... apetyt wielki :evil: i smakuje jej wszystko. Pilnowanie jej, żeby nie wyjadała innym :( czasami doprowadza mnie do rozpaczy :cry: Miska z jedzeniem nie ma prawa stać gdziekolwiek, Alusia wyczaiła już wszystkie tajne stołówki Maksia. Nie mogę zostawić żadnemu kotu nic w misce, kiedy idę do pracy. Jeżeli Maksiu nie zje rano, to musi czekać, aż wrócę. On chętnie jadłby na raty, małymi porcjami, a w obecnej sytuacji nie ma takiej możliwości. Kiedy był jeszcze tylko z Alusią, to w awaryjnych sytuacjach zostawiałam każde w osobnym pokoju. Teraz nie mogę, bo co zrobić z Mamrotką? Alusia potrzebuje dużo spokoju, a Mamrotka to żywioł. Wcześniej Maksiu chętnie towarzyszył Mamrotce z harcach, ale teraz widać, że nie czuje się dobrze i też potrzebuje spokoju :cry:

Dlatego DOMKU, proszę.. znajdź się!!!

Kocham Mamrotkę, jest cudownym kociakiem, ale ....jej niespożyta energia przy tych moich chorutkach........ :cry: :cry: :cry:
Moje koty też kochają Mamrotkę, przyjęły ją wspaniale, śpią razem, liżą się wzajemnie, Mamrotka też je kocha.......ona świetnie nadaje się do domku, gdzie są inne koty, ale....... zdrowe :cry:

Wczoraj zaczęłam odnawiać ogłoszenia Mamrotce tam, gdzie potrafię :oops: Zrobiłam jej na dwukropku i animalii. Dzisiaj spróbuję jeszcze na innych portalach.

Etko, czy mogłabyś odnowić ogłoszenie na alegratce. PROSZĘ :oops:
I mam pytanie, czy można zrobić jedno ogłoszenie na dwa województwa jednocześnie (np.podkarpackie i małopolskie, czy Rzeszów i Kraków), bo nie znalazłam takiej możliwości :oops:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 18, 2009 18:29

Zuziu napisz tu tekst ogłoszenia albo krótki opis Mamrotki i wybierz najfajniejsze fotki, to poprosimy o pomoc doświadczonych "ogłaszaczy"
I przydałby się też tu wykaz gdzie Mamrotka jest już ogłoszona, bo trudno szukać po całym wątku.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sty 18, 2009 20:00

Amika6 pisze:Zuziu napisz tu tekst ogłoszenia albo krótki opis Mamrotki i wybierz najfajniejsze fotki, to poprosimy o pomoc doświadczonych "ogłaszaczy"
I przydałby się też tu wykaz gdzie Mamrotka jest już ogłoszona, bo trudno szukać po całym wątku.

Amiko, z nieba mi spadłaś z tą pomocą ogłoszeniową :love: :love:
Ja, szczerze mówiąc, nie bardzo sobie radzę z ogłoszeniami :oops:

Mamrotka ma ogłoszenia zrobione wczoraj przeze mnie na www.dwukropek.pl i www.animalia.pl. Allegro robi jej cały czas Etka, jest też jeszcze stare ogłoszenie na www.alegratka.pl zrobione przez Etkę, ale poprosiłam ją o odnowienie.
Tekst wymyśliłam taki:
Kotka Mamrotka
Mamrotka jest piękną koteczką, którą w jej krótkim życiu bardzo już zawiódł człowiek.Domową, przyzwyczajoną do wygód i ciepła małą koteczkę nieodpowiedzialny "opiekun" wyrzucił do piwnicy, gdzie wszędzie wysypana jest trutka na szczury. Przerażona kicia głośno wołała o pomoc i tylko przypadek sprawił, że została usłyszana przez dobrego człowieka, który nie zostawił maleństwa bez pomocy. Przejście całe oczywiście zaraz odchorowała, ale po intensywnym leczeniu, teraz jest już zdrową, wesołą i -jak na kociego podlotka przystało- wszędobylską kicią.
Kotka w tej chwili ma ok.8 miesięcy, jest odrobaczona, zaszczepiona i szuka odpowiedzialnego domu, który nigdy już jej nie zawiedzie. Jest 100% kotką kuwetkową. Poszukiwany jest domek niewychodzący, wskazany nawet z kotami, bo Mamrotka jest bardzo towarzyska i uwielbia inne koty. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Kotka aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Rzeszowie, ale istnieje możliwość dowiezienia w rozsądnej odległości (np.do Krakowa)
Kontakt: tel.kom. 608-348-950, e-mail: zuzinka96@wp.pl
A zdjęcia wybrałam takie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 18, 2009 20:26

ja mam zdjecia obrobione, powycinane z innych.

Mamrotka ma allegro: http://allegro.pl/item533519651_kotka_m ... domku.html

miala alegratke, ale dzis wrzucilam nowe zdjecia http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1736731 ... _domu.html

Ogloszenie Vendito z dziś: http://www.vendito.pl/search.php?action ... =000048246

ma adopcje org tez wrzucilam nowe zdjecia czeka do akceptacji.

Do akceptacji czeka na adopcje miau

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie sty 18, 2009 20:30

To ja tutaj wstawiłam Mamrotkę:
http://www.eoferty.com.pl/id106748.html
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sty 18, 2009 20:59

Dziewczyny :aniolek: :aniolek:

DZIĘKUJĘ :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 18, 2009 22:09

Zuziu wrzuć tutaj
http://www.i-bazar.pl/inzeraty/?gclid=C ... 3god5GQrmQ (tu możesz zamieszczć kilka w różnych województwach lub miastach)
i tutaj
http://www.rzeszowiak.pl/dodaj/ (tylko w baza24 bezpłatne, reszta płatne)

Zdjęcia też możesz dodawać (bezpośrednio ze swojego komputera). Tylko chyba opis chyba troszkę musisz skrócić, bo nie wiem czy się zmieści. I może wspomnij o sterylce.
Na tych stronach kontakty podaje się w oddzielnych rubrykach (a nie w treści).
Jeśli dodasz sama to będziesz mogła zmieniać zawarte w nich informacje.
Obrazek

Amika6

Post » Nie sty 18, 2009 23:07

Amika6 pisze:Zuziu wrzuć tutaj
http://www.i-bazar.pl/inzeraty/?gclid=C ... 3god5GQrmQ (tu możesz zamieszczć kilka w różnych województwach lub miastach)
i tutaj
http://www.rzeszowiak.pl/dodaj/ (tylko w baza24 bezpłatne, reszta płatne)

Zdjęcia też możesz dodawać (bezpośrednio ze swojego komputera). Tylko chyba opis chyba troszkę musisz skrócić, bo nie wiem czy się zmieści. I może wspomnij o sterylce.
Na tych stronach kontakty podaje się w oddzielnych rubrykach (a nie w treści).
Jeśli dodasz sama to będziesz mogła zmieniać zawarte w nich informacje.

DODAŁAM, dzięki Amiko :aniolek:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 18, 2009 23:26

Brawo :D

Zuziu jeszcze na krakwecie w dziale ogłoszenia (najprościej to przekopiuj stąd post z treścią ogłoszenia i fotkami). Nawet nie musisz się rejestrować jeśli nie chcesz, tylko, że "Gość" nie ma możliwości edytować własnych postów).

Można jeszcze na pupile.com i mojpupil. Tylko, że na tym drugim daje się tylko króciutkie ogłoszenia i 1 fotkę (max. wagi zdjęcia nie pamietam).
Obrazek

Amika6

Post » Pon sty 19, 2009 21:25

Taka wspaniała Kicia, tyle ogłoszeń i zero domków :(
Trzymam kciuki za domus! Mocno, mocno trzymam kciuki!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw sty 22, 2009 17:10

Na pierwszą stronę Mamrotko wracamy :D
Obrazek

Amika6

Post » Czw sty 22, 2009 19:37

Tutaj poszukiwana jest pilnie młoda buraska:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87528

Zresztą w ogóle w tej chwili dużo na kociarni ogłoszeń o poszukiwaniu burej kotki do adopcji, jak nigdy.
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Pt sty 23, 2009 15:35

Hopsaj malutka
Obrazek

Amika6

Post » Pt sty 23, 2009 16:08

Mamrociu hopsaj kochanie na 1szą :wink:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]