Chat pisze:Za Chiny LudoweNie dam sie zakwasom
to piwko w gorącej kąpieli sobie dzisiaj zafunduj jeszcze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Za Chiny LudoweNie dam sie zakwasom
Monostra pisze:Przerażające![]()
. Na sam widok mnie wszystko boli i jestem zmęczona.
Chat pisze:Najgorzej jest zaczac.Wszystko boli, brak odwagi zeby na te tortury wrocic. A po pewnym czasie zaczyna sie wytwarzac endorfinki, ktore uzalezniaja
Jestem narkomanka
Od miesiaca nie chodzilam, przyznaje bez bicia i strasznie mi tego brakowalo. Nie tyle tego wysilku i potu, ile tego wspanialego uczucia jak sie juz jest PO
A tak poza tym bardzo fajna wiare tam poznalam, nie maja zadnych fochow, nie sa snobami, prostolinijni, gotowi do pomocy, fajnie sie gada. Ja pracuje w domu i takie wyjscie na zewnatrz i kontakty sa mi niezbedne do normalnego funkcjonowania.
Chat pisze:A Fiona oddala sie wiosenno-melancholijnym rozmyslaniom...![]()
Chat pisze:Fiona dla Kalair, jak wszyscy wiedza, wielkiej wielbicielki szylkretek
Dosyc patrzenia, trzeba zaczac dzialac!
I poszla do przygotowanego uprzednio kucyka, w odpowiednim momencie wykradzionego podstepnie z szafy w pokoju Darii. Ciekawe co na to powie Daria![]()
Chat pisze:Kalair, melduje poslusznie, ze mala, krecia Fifi zostala dokladnie wycalowana i wysciskana w Twoim imieniu
moś pisze:
Chat pisze:Fiona widzi miedzy wierszamiOna jest tak malutka, ze jej mikroskopijne pysio miesci sie miedzy deseczkami zaluzji
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 134 gości