Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Wolałabym w zasadzie jeden karton Nutry Nuggets a drugi Nutry Gold, albo Taste of the Wild czy Chicken Soup, ale cóż, darowanemu się nie zagląda
Rooda pisze:estre pisze:Wolałabym w zasadzie jeden karton Nutry Nuggets a drugi Nutry Gold, albo Taste of the Wild czy Chicken Soup, ale cóż, darowanemu się nie zagląda
no ja dostałam w zasadzie Chicken Soup
Chicken Soup for Large Breed Adult Dog
![]()
pumka133 pisze:Proszę was!!!! Dajcie na razie spokój z próbkami, ponieważ dzwonił do mnie pan z nutr i powiedział, że mi na dzień dzisiejszy nie wyśle, bo dostał tyle mailki co przez ostatni rok. Jak wszyscy będziemy tak dużo wysyłać e-amili to nikomu nie przyślą ;(
violavi pisze:pumka133 pisze:Proszę was!!!! Dajcie na razie spokój z próbkami, ponieważ dzwonił do mnie pan z nutr i powiedział, że mi na dzień dzisiejszy nie wyśle, bo dostał tyle mailki co przez ostatni rok. Jak wszyscy będziemy tak dużo wysyłać e-amili to nikomu nie przyślą ;(
To ciekawe, bo ja wczoraj dostałam od nich odpowiedź, do wyboru oczywiście opcja darmowa i ta za 30zł i jeśli chcę to mam odesłać maila zwrotnego z adresem.
violavi pisze:pumka133 pisze:Proszę was!!!! Dajcie na razie spokój z próbkami, ponieważ dzwonił do mnie pan z nutr i powiedział, że mi na dzień dzisiejszy nie wyśle, bo dostał tyle mailki co przez ostatni rok. Jak wszyscy będziemy tak dużo wysyłać e-amili to nikomu nie przyślą ;(
To ciekawe, bo ja wczoraj dostałam od nich odpowiedź, do wyboru oczywiście opcja darmowa i ta za 30zł i jeśli chcę to mam odesłać maila zwrotnego z adresem.
Dorota pisze:violavi pisze:pumka133 pisze:Proszę was!!!! Dajcie na razie spokój z próbkami, ponieważ dzwonił do mnie pan z nutr i powiedział, że mi na dzień dzisiejszy nie wyśle, bo dostał tyle mailki co przez ostatni rok. Jak wszyscy będziemy tak dużo wysyłać e-amili to nikomu nie przyślą ;(
Podacie adres mailowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 156 gości