Kosmitka- wcale nienajbrzydszy kot - cud wigilijny u Fufu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 20, 2009 12:30

fufu pisze:
magicmada pisze:Cholerka. Czy ona dostaje jakies leki na wątrobę?A na zdjęciach piękny Kosmiczny Zwierzak

Tak, dostaje leki.

Nadal mamy problem z jedzeniem :(

Fufu, czy Ona nic nie je w tej chwili, czy malutko? Moze sie chwilowo zacieła... Z calych sil trzymam kciuki :!: :!: :!: Moze to reakcja na zmiane miejsca (opuszczenie lazienki)...
Kosmiciu, jedz Krolewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 20, 2009 13:02

matko ja oszaleję z tym miau!!!! nie dostałam powiadomień, a tu takie super wieści! Kosmitka nie ma FIPa!!!!!!!! Z jedzonkiem na pewno sobie poradzicie, Kochana Justynko :ok: mała pomarudzi i zacznie jeść. Na pewno! Wydaje mi się, że to mniejszy problem niż jak bałyśmy się FIPa.
No Kosmiciu nie martw swojej Dużej tylko jedz ładnie! Za wszystkie Cioteczki co kciuki trzymają!!!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 20, 2009 13:03

fufu pisze:Niestety mamy problemy z jedzeniem. Mała marudzi, nie chce jeść swojej karmy :(

CZy nie chce jeść tej właściwej karmy,
czy w ogóle?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sty 20, 2009 17:34

ruru pisze:
CZy nie chce jeść tej właściwej karmy,
czy w ogóle?

Kosmicia ogólnie mało je, a tej właściwej, specjalnej karmy, to już w ogóle nie chce.Wczoraj mnie udało się małą namówić na kilka ziarenek karmy, dzisiaj moja siostra miała większy dar przekonywania. Tłumaczę uparciuszkowi, że to dla jej dobra, że będzie dzięki temu miała zdrowy brzuszek, a ona nic.
Mam nadzieję, że to tylko chwilowe.
fufu

Post » Wto sty 20, 2009 22:21

Kosmiciu wcinaj to co Ci Twoja Duża podsuwa, to dla Twojego zdrówka, masz teraz taki super domek, musisz być zdrowa.

magdaradek pisze:matko ja oszaleję z tym miau!!!! nie dostałam powiadomień

Magda ja już nie patrzę na powiadomienia bo non stop coś nie przychodzi i przegapia się ważne informacje w wątkach. Teraz korzystam z metody Etki, jest naprawdę super, nic nie jest w stanie umknąć :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 21, 2009 8:28

a jaka jest metoda Etki?

I jak tam nasza Kosmicia dzielna?
Obrazek

magdaradek

Post » Śro sty 21, 2009 12:35

I ja zapytam: jak koteczka? :roll:

I czy kasa doszła.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro sty 21, 2009 12:39

No właśnie, jaka jest metoda Etki?

Kosmicia zjadła dziś już trzy niewielkie porcje swojego Hill'sa i odrobinkę białego serka. Jestem z niej bardzo dumna :D Podtykam dziewczynce tą karmę w małych porcjach a często, bo tak jest dla jej zdrówka najlepiej.
Poza tym mała ma się zupełnie dobrze. Szybciutko dogadała się z resztą stada.
Jest bardzo kochaną koteczką.
fufu

Post » Śro sty 21, 2009 12:46

zuch dziewczyny :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro sty 21, 2009 13:55

Kosmiciu oby tak dalej :ok:

A metoda Etki:

1. Zalogować się na miau
2. Na samej górze na środku kliknąć „szukaj”
3. Pojawi się okno „Poszukiwane Zapytanie”. W polu „Szukaj Autora” należy wpisać swój nick i zatwierdzić
4. Wyświetli się lista wszystkich wątków w których kiedykolwiek coś pisaliśmy. Na liście jest temat, autor, a wszystko posortowane jest po dacie ostatniego postu (ostatniego postu dowolnego użytkownika).

Nie ma szans żeby jakiś wątek nam umknął. Jeśli coś niejasno napisałam piszcie, wyjaśnię.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 21, 2009 14:30

gosiaa wszystko jasne jak dla mnie :) dzięki

Kosmicia grzeczna kotunia :) widzisz fufu, będzie już coraz lepiej. Ale kciuki cały czas są :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro sty 21, 2009 21:48

Serdecznie zapraszamy Cioteczki na nasz bazarek :D

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3964325#3964325
fufu

Post » Śro sty 21, 2009 22:33

Kochana Burasia :)
Zdrowiej koteczko... :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw sty 22, 2009 9:32

gosiaa pisze:A metoda Etki:

1. Zalogować się na miau
2. Na samej górze na środku kliknąć „szukaj”
3. Pojawi się okno „Poszukiwane Zapytanie”. W polu „Szukaj Autora” należy wpisać swój nick i zatwierdzić
4. Wyświetli się lista wszystkich wątków w których kiedykolwiek coś pisaliśmy. Na liście jest temat, autor, a wszystko posortowane jest po dacie ostatniego postu (ostatniego postu dowolnego użytkownika).

Nie ma szans żeby jakiś wątek nam umknął. Jeśli coś niejasno napisałam piszcie, wyjaśnię.

:lol: ale po co tak komplikować? przecież po zalogowaniu, na górze po prawej stronie jest skrót do takiego wyszukiwania i nazywa się "zobacz swoje posty" :lol: klikasz i już.

Fufu, przepraszam za OT i lecę zajrzec na bazarek :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 22, 2009 10:36

Myszeńko, pieniążki dotarły. Dziękuję bardzo :D
fufu

[poprzednia][następna]