A jak nie, to i tak się nie poddamy, będziemy szukać aż znajdziemy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agness78 pisze:Oby się coś ruszyło w te ferie![]()
A jak nie, to i tak się nie poddamy, będziemy szukać aż znajdziemy![]()
Agness78 pisze:To ja trzymam kciuki za te 5 konkternych telefonów![]()
asiat8 pisze:Ja też trzymam kciuki, żeby kotki szybko domki znalazły:) Z naszą Fioną z dnia na dzień coraz lepiej. Wczoraj dostała drugi zastrzyk antybiotyku i w piątek będzie kolejny. Jednak okazuje się, że jest zakłaczona. Nie je zbyt wiele, 2 razy wymiotowała kulami ubitej sierści, a na dodatek przez 4 dni nie robiła kupy (udało się wczoraj, niestety do transportera w czasie powrotu od weta). Kupiliśmy pastę na kłaki i jeszcze siemię lniane będziemy parzyć. Kicia jest niesamowicie grzeczna (jak na razie:)) i wygląda na to, że jest kotem podłogowym:) Śpi w większości na dywanie lub w swoim legowisku, fotele, wersalka jak i nasze łóżko jej nie interesują. Czasem tylko w nocy słyszę jak przychodzi do sypialni na chwilę. Na dodatek coraz bardziej pokazuje jak bardzo jest niezależna i coraz częściej to ona decyduje kto i jak długo (o ile w ogóle) będzie ją głaskał. Ale jak już postanowi, że chce, to nie ma przeproś. Wtula się, ugniata, mruczy, piszczy itd.
Kochana jest po prostu:)
Kicia_ pisze:Dziś Łatka miała "przegląd techniczny" u lekarza. Nie wypadł źle, więc zainteresowana nią pani pewnie będzie mogła ją zabrać w niedzielę do domu. Zobaczymy, czy przypadną sobie do gustu. To duża, bardzo łagodna kotka, myślę, że bez problemu podbije jej serce
Kicia_ pisze:Proponuję zaczekać do niedzieli. Zobaczymy, co pójdzie do domu i wtedy dla reszty porobimy więcej ogłoszeń. Na kocurka już jest chętny, zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Agness78 pisze:Oby udało się wyadoptować, choć jednego...
I niech już się kończą te FERIE... już ich nie lubię![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google [Bot] i 16 gości