Dziadek vel Powolniak.Już w nowym domku:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 13, 2009 22:49

Ja w kwestii formalnej . Czy Wy przypadkiem nie przemyciłyście mi kota w kocie ? :strach: Przecież ten paszczak ma taki apetyt , że wygląda jakby jadł za dwóch :strach: Wystarczy że się wejdzie do łazienki to nie dośćże drze dzioba to od razu wsadza łeb do miski i nie zostawi ani kawalatka. A nie wiem czy coś nie ma z psa bo.......cały czas merda ogonem :ryk:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro sty 14, 2009 12:32

Hopsia Dziadku na pierwszą :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro sty 14, 2009 19:59

majencja pisze:Ja w kwestii formalnej . Czy Wy przypadkiem nie przemyciłyście mi kota w kocie ? :strach: Przecież ten paszczak ma taki apetyt , że wygląda jakby jadł za dwóch :strach: Wystarczy że się wejdzie do łazienki to nie dośćże drze dzioba to od razu wsadza łeb do miski i nie zostawi ani kawalatka. A nie wiem czy coś nie ma z psa bo.......cały czas merda ogonem :ryk:

Kotów w kociarni chyba nam nie ubyło z wyjątkiem oczywiście Miśka żarłoka :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 15, 2009 11:10

hopsia na 1 :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sty 15, 2009 14:53

majencja pisze:Ja w kwestii formalnej . Czy Wy przypadkiem nie przemyciłyście mi kota w kocie ? :strach: Przecież ten paszczak ma taki apetyt , że wygląda jakby jadł za dwóch :strach: Wystarczy że się wejdzie do łazienki to nie dośćże drze dzioba to od razu wsadza łeb do miski i nie zostawi ani kawalatka. A nie wiem czy coś nie ma z psa bo.......cały czas merda ogonem :ryk:

Ohhh.....jaki on niewychowany :P Nawet kęsa nie zostawi swojej Dużej :wink:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Czw sty 15, 2009 16:27

Kęsa? On nawet do wylizania na ściankach nic nie zostawi! Ile by mu się nałożyło do miski tyle zmiecie jak dobry markowy odkurzacz. Wczoraj posiekałam mu biust z kurczaka no bo on taki bezzębny- raz tylko otwarł paszczęke - mniej więcej jak wąż i po biuście- całkiem sporym zresztą :lol:

majencja

Post » Czw sty 15, 2009 17:35

majencja pisze:Kęsa? On nawet do wylizania na ściankach nic nie zostawi! Ile by mu się nałożyło do miski tyle zmiecie jak dobry markowy odkurzacz. Wczoraj posiekałam mu biust z kurczaka no bo on taki bezzębny- raz tylko otwarł paszczęke - mniej więcej jak wąż i po biuście- całkiem sporym zresztą :lol:

:P :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sty 15, 2009 18:10

majencja pisze:Kęsa? On nawet do wylizania na ściankach nic nie zostawi! Ile by mu się nałożyło do miski tyle zmiecie jak dobry markowy odkurzacz. Wczoraj posiekałam mu biust z kurczaka no bo on taki bezzębny- raz tylko otwarł paszczęke - mniej więcej jak wąż i po biuście- całkiem sporym zresztą :lol:

Maja masz chociaż jeden powód do radości Misiek ma apetyt :lol: tylko nie wiem w jakim kierunku to będzie szło :lol:

terenia1

Post » Czw sty 15, 2009 18:24

terenia1 pisze:

Maja masz chociaż jeden powód do radości Misiek ma apetyt :lol: tylko nie wiem w jakim kierunku to będzie szło :lol:

no chyba w kierunku qupala :ryk:i to duzego przy takim apetycie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 15, 2009 21:34

E tam mam wiecej powodów do radości- oczy już ma ładne , przemówił kocim głosem takie miau po przepiciu ze chrypką, zeżre WSZYSTKO co mu sie da i nie wybrzydza, mruczy, syknąć też potrafi jak jak ma dosyć drapania. :lol:

majencja

Post » Pt sty 16, 2009 12:25

:ok: super wieści Majka.
A ja doczekać się nie mogę jak sięulożą relacje z innymi domownikami jak przyjdzie na to czas :lol: :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro sty 21, 2009 21:20

Dziadek-Powolniak-Misiek w Domku majencji
Obrazek Obrazek Obrazek
fotoMajka
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro sty 21, 2009 22:03

Jak zwykle wielkie dzięki Kropeczko za wklejenie zdjęć. Obiecuję, ze w końcu się nauczę i nie będę zawracać głowy. Misiek ma sie dobrze a zwłaszcza jego apetyt. Swoja miskę zje z pozostałych miski poprawi. Głównie poleguje i śpi. Oczywiście reaguje już na lodówkę- otwarcie drzwi i Misiek oczy wielkie jak pięć złotych i chodem ala Korzeniowski jest pierwszy. Przebywa już na "salonach". Opuścił łazienkę w której początkowo mieszkał. Przeniósł się również do wspólnej kuwety i trzeba przyznać, że szczy za trzech :lol: No ale przy chorych nerkach to typowe. Jest leniwy bo nawet do qpala stójki nie robi tylko ogon podnosi i... pac. Najbardziej mu niechętny oczywiście jest Ryży ale ten typ tak już ma :evil: Reszta coś tam posykuje ale łapoczynów nie ma . Tak że nie jest źle :lol:

majencja

Post » Śro sty 21, 2009 22:55

Kropeczka13 pisze:Dziadek-Powolniak-Misiek w Domku majencji
Obrazek Obrazek Obrazek
fotoMajka

Fajny Misiek :D a futerko, aż lśni mu pięknie :lol:

terenia1

Post » Śro sty 21, 2009 23:24

Rzeczywiście fajne kocisko, nawet dzisiaj zajarzył i zamiast do fotela zabrał sie za drapak :lol: Tak że kolejny sukces. :lol:

majencja

[poprzednia][następna]