Chat pisze:No dobrze, ale niech mi przedtem powie, ze idzie do rury, zebym sie nie denerwowalaI zebym sprawdzila czy drzwi do ogrodu sa zamkniete
Napewno ci powie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:No dobrze, ale niech mi przedtem powie, ze idzie do rury, zebym sie nie denerwowalaI zebym sprawdzila czy drzwi do ogrodu sa zamkniete
Monostra pisze:Chanelle może i napisze, ale ciekawe, czy Dex już umie pisać...
Georg-inia pisze:Chat pisze:No dobrze, ale niech mi przedtem powie, ze idzie do rury, zebym sie nie denerwowalaI zebym sprawdzila czy drzwi do ogrodu sa zamkniete
zapewniam Cię, że jak Ci powie, to w życiu już się tego swojego zagramanicznego piwa nie napijesz. Innych alkoholi zresztą też nie
Chat pisze:8) Tobie tylko jedno na mysli...![]()
Sluchajcie, byl u mnie dzis pan od czyszczenia pieca CO. Narobil halasu swoja piekielna maszyna i...Krolowa zniknelaSzukalam jej i wolalam przez godzine i nic
Juz bylam zalamana, zamknelam niby piwnice podczas pracy pana hudraulika, ale...Zaczelam miec czarne mysli, wyszlam nawet na droge przed dom
Minibusy snuly sie smetnie za mna i zagladaly do kazdej kociej skrytki. I nagle ... na schodach do piwnicy pojawila sie zadowolona z siebie Krolowa. Zdaje sie, ze znalazla nowa skrytke i tkwila w niej zadekowana, az zniknely z domu wszystkie podejrzane dzwieki
Ale ja chcialabym wiedziec gdzie?
Tak na wsiakij sluczaj..
Chat pisze:Ech, te gady, ile nerwow czasem kosztuja![]()
Tak Kociamko kochana, bedziemy w Polsce. Moj TZ uwielbia wakacje objazdowe, juz kawal Polski tak zwiedzilismyNo i z checia zahaczymy o Beskidy, ale niekoniecznie dla widoczkow, a raczej zeby Ciebie poznac
alus1 pisze:Georg-inia pisze:Chat pisze:No dobrze, ale niech mi przedtem powie, ze idzie do rury, zebym sie nie denerwowalaI zebym sprawdzila czy drzwi do ogrodu sa zamkniete
zapewniam Cię, że jak Ci powie, to w życiu już się tego swojego zagramanicznego piwa nie napijesz. Innych alkoholi zresztą też nie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości