Moderator: Estraven
Chat pisze:Ale dzisiaj w parku fajnego plaskacza widzialam - wypisz wymaluj BudiI od razu o Mosce pomyslalam, skojarzenie takie
![]()
Lemoniada pisze:Chat pisze:Ale dzisiaj w parku fajnego plaskacza widzialam - wypisz wymaluj BudiI od razu o Mosce pomyslalam, skojarzenie takie
![]()
Moś wyjechała do Belgii! To dlatego jej tak dawno we własnym wącie nie było
moś pisze:Zaraz tam do Belgii, koty czesalam![]()
Kociamka jak zwykle cudnie do mnie gada w niezrozumialym jezyku ale to miod na moje uszy i muzyka goralska![]()
i mialam wstawiac foty co drugi dzień, slowa dotrzymujedzis nie wstawiam, dlatego tez ze doczytalam ankiete i wyniki sie wyraznie zmienily w kierunku opcji:"wystarczy mocniej docisnać" czy cos w tym rodzaju, nie podoba mi sie wiec bede konsekwentna tak samo jak plaskata
o!
i cześc dziewczeta
Kociamka jak zwykle cudnie do mnie gada w niezrozumialym jezyku ale to miod na moje uszy i muzyka goralska![]()
i mialam wstawiac foty co drugi dzień, slowa dotrzymujedzis nie wstawiam, dlatego tez ze doczytalam ankiete i wyniki sie wyraznie zmienily w kierunku opcji:"wystarczy mocniej docisnać" czy cos w tym rodzaju, nie podoba mi sie wiec bede konsekwentna tak samo jak plaskata
o!
i cześc dziewczeta

Kociama pisze:mosiek zaś mie nie rozumiy![]()
będę trenować piękną mowę cobysmy sie dogadały latem
o!
i cześc dziewczeta
kalair pisze:moś pisze:Zaraz tam do Belgii, koty czesalam![]()
o!
i cześc dziewczeta
Oj tam, nie patrz na wyniki!![]()
Dobrze Mosia wyczesałaś?
Kociama pisze:mosiek zaś mie nie rozumiy![]()
będę trenować piękną mowę cobysmy sie dogadały latem

trawa11 pisze:
moś pisze:kalair pisze:Oj tam, nie patrz na wyniki!![]()
Dobrze Mosia wyczesałaś?
dobrze, zobaczysz jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 22 gości