Poszukuje młodego/młodej półdzikusa do stajni!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 04, 2009 11:30 Poszukuje młodego/młodej półdzikusa do stajni!

Poszukuję kotów do łowienia myszy w stajni za miskę jedzenia!Szukam młodego kocurka lub młoda kotkę wysterylizowana!
Z Zabrza lub okolic...
Może to być kotek podwórzowy,stajnia byłaby dla niego dobrym rozwiązaniem:)W stajni by miał dużo cieplej niż na dworzu...Kotek by musiał być nauczony z psami,ponieważ w stajni są psy,ale bardzo przyjazne dla kotów
Koty tam oprócz łowienia myszy dostają codziennie jedzenie suchego,wodę,specjalne mleko dla kotów
Nie ważny wygląd,ważne żeby kotki były zdrowe i młode,a młode dlatego żeby się zgadzały z kotkami,które już mieszkają w stajni:)
Gosiara

Post » Nie sty 04, 2009 14:29

Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Nie sty 04, 2009 20:05

A dlaczego znowu szukasz?
Jest taki kotek w Warszawie, który mógłby mieszkać w stajni, można by go wysterylizować, tylko nie wiem, jak reaguje na psy. Ma ok 7 miesięcy.
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Nie sty 04, 2009 21:08

mała pomyłka edytowałam i przez przypadek znowu dałam:/mógłby to ktoś skasować?
Gosiara

Post » Śro sty 07, 2009 8:35

A może być więcej niż 1?? Np. 3??
Wiem że może mam wymagania, ale właśnie w Sosnowcu likwidują stajnię i zostały 3 kotki stajenne 10000% (nauczone życia w stajni) na pastwę losu!!!!!!!

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Śro sty 07, 2009 8:43

waikiki pisze:A może być więcej niż 1?? Np. 3??
Wiem że może mam wymagania, ale właśnie w Sosnowcu likwidują stajnię i zostały 3 kotki stajenne 10000% (nauczone życia w stajni) na pastwę losu!!!!!!!

No właśnie miałam wczoraj wieczorem telefon(właściwie jest zlikwidowana został tylko budynek który niebawem zostanie rozebrany) w Sosnowcu na Pogoni w stajni, która jest do likwidacji zostały 3 kociaki Pani chodzi dokarmia, ale kociakami zainteresowanie coraz mniejsze, Pani chciała je oddać do naszego schroniska... może chociaż jeden mógłby znaleźć nowe miejsce :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto sty 20, 2009 17:02

To przywiezcie je do mojej stajni:)
Gosiara

Post » Wto sty 20, 2009 19:40

a ja szukam domu(może być wychodzący)dla młodej wysterylizowanej kotki...teraz mieszka w piwnicy ale chyba ktoś robi jej tam krzywdę:(Ma podobno około roku,innym kotom nie robi krzywdy bo była kilka dni w domu u jednej pani co ma kotka i nie pokochały się ale kotka o której mowa była bardzo spokojna.Większosc zycia spedziła na dworze wiec mysle,ze wie co to mysz:)Wszystko lepsze niż ta piwnica w której jest teraz...Wydaje mi sie ze to jedyna szansa na dom dla niej...wszyscy szukają maleńkich kotków,no i zadko zdarzają sie oferty domów ze slaska.
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Czw sty 22, 2009 22:58

Prosze o jakąkolwiek odpowiedź:)
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Pt sty 23, 2009 10:14

Jeśli chcesz ją dać do mnie do stajni,to ja nie widzę problemu:)
Gosiara