TYTEKwiecznygilarz,nasze smutaskowo i znów pseudo :( fotki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 15:47

Wydaje mi się ,że macie patrzeć na zawartość sodu w wodzie. NIE ma być niskosodowa,

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Pon sty 19, 2009 16:41

tak ,to się o zawortość sodu rozchodzi ,będe dzwoniła do apteki się dowiem... :wink:

Wróciłam od wetki ,spotkałam Calze(y) i Sacinke :dance: :1luvu: :dance2: :1luvu: :dance: :1luvu: :dance2:

tak się cieszyłam ,znów mogłam ją wy miziac ,wy przytulać ,niby mnie poznała ,ale miała ogromny dylemat z jednej strony ja zdrajca a z drugiej dwie mamy ..więc wędrowała z rąk do rąk. :lol:
Wygląda ślicznie ,lśniąca i pachnąca.. :wink:
a Calza(y) jak mi będą PANIOWAĆ to za uszy wytargam Obrazek

Poczochraniec dostała zastrzyki ,jakiś dodatkowo i jeden do domu ,tz. że jutro nie będe musiała jechać do weta.

dziś Gadzina zrobił mi przyjemność ..posprzątał w domu ,jak weszłam rozejrzałam się to chyba urósł z 5 cm. tak się nadymał z radości

:lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sty 19, 2009 17:13

A'propos wody mineralnej? Może ktoś wie gdzie można dostać Pieniawę w dużch butelkach?

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Wto sty 20, 2009 8:23

A jak się czuje Pan Grześ??
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 20, 2009 8:31

nikt nic nie wie,miałam wczoraj dzwonic do apteki na Grójeckiej ..nie zadzwoniłam :oops:
tam były wszystkie wody..ale wydaje mi się że widziałam równiez różne wody w zdrowej żywności ..chyba w Carfur...

ide na pogrzeb,smutno bardzo ,starałam się nie myśleć że to już dziś ,że życie takie krótkie jest....
że trzeba się cieszyc każdą chwilka bo nie wiadomo kiedy kres.

Tytek zdrów jak rybka(nie patrząc na smarki) ,sierść zaczyna błyszczeć ,nie sterczy jak ości z ryby.
Rozrabia ,spycha mnie z poduszki ,dzis znów obudziłam się na ścianie a ten Lord Koks z gazowni miejskiej rozwalony na poduszce :twisted: obok Koko i Yoko i Amanda ,a ja ... :evil: :wink:
a co się dzieje w nogach ..lepiej nie pisać..
Wykorzystują mnie jak mogą.

jak nie mogą też wykorzystają :twisted:

wczoraj pod czas rozmowy tel .z sherina Tytek wbił mi pazury w nogi i wciągał się drań po mnie...wyłam i wrzeszczałam ,brzydkie słowa też leciały :oops:
a on to olewał :placz:

pozdrowionka poranne :D
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 20, 2009 10:17

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Calza

Od: Śro paź 15, 2008 8:51

Post » Wto sty 20, 2009 10:37

Saturator prawie zdrowy :D :D :D ino sralka straszna, w związku z tym mam pytanie do bardziej doświadczonych tym zakresie cioć, co myślicie o tym: http://animalia.pl/produkt,4812,39,Z_la ... ovita.html

Wczoraj u wetki dostałyśmy zalecenie, żeby podawać Małej witaminki i takie tam, ale kocia postanowiła nie faszerować się witaminami i się doopą odwraca do miski z kropelkami :evil: :evil: :evil: Hmmmmm...

A dzisiaj wypadł jej ząbek :P :P :P :1luvu:
Obrazek Obrazek

Calza

Post » Wto sty 20, 2009 10:50

Satu jaka szczęśliwa :) już Was kocha, prawda?
a co z jej oczkiem? kiedy na zabieg? śliczna jest.
Scerbol! Scerbol!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 20, 2009 11:02

magdaradek pisze:Satu jaka szczęśliwa :) już Was kocha, prawda?
a co z jej oczkiem? kiedy na zabieg? śliczna jest.
Scerbol! Scerbol!

No, scerbol :D
I pewnie, że nas kocha :D :twisted:
Wczoraj u wetki odniosłam wrażenie, że Dorcia miała mieszane uczucia co do wtulania się Saturatora w nowe mamy :twisted: :roll: :D :wink:
A oczka malutka nie ma, wczoraj się dowiedziałyśmy, że to przez KK, ale jest najpiękniejszą piratką świata :D , prawda? :evil:
Zabieg może przy sterylce... ale to jeszcze trochę czasu :D
Obrazek Obrazek

Calza

Post » Wto sty 20, 2009 12:24

dorcia44 pisze:jak nie mogą też wykorzystają :twisted:

wczoraj pod czas rozmowy tel .z sherina Tytek wbił mi pazury w nogi i wciągał się drań po mnie...wyłam i wrzeszczałam ,brzydkie słowa też leciały :oops:
a on to olewał :placz:

pozdrowionka poranne :D

tia.... ja tez kiedyś wyłam..... a wtedy pewna okropna kobieta się smiała i pytała, czy to z przyjemności :evil: Tytek się zemścił :twisted:

Jak tam TZ-cik?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 20, 2009 13:04

probiotyk jest dobry ,podawałam Gabisiowi ,ja dała bym jeszcze Lakcid i ew. Enterogast .
Calza(y) ja nie miałam mieszanych uczuć ja byłam zazdrosna :twisted: :oops:
Never ja tych przyjemności doświadczam na co dzień
:?
jak nie Niebieściucha miast skoczyć się wdrapuje to Tytek małpa mnie kaleczy :evil:
a ja tak go kocham :roll:

tż. dostaje chemie.
RTG podobno znów wykazało poprawę ,niestety wątroba powiększona ...
Czekamy na dr. co znajdzie czemu dochodzi do utraty przytomności ,bo jest to bardzo niebezpieczne.

wróciłam z pogrzebu i jak dobrze w domu :oops:
smutno
msza beznadziejna ,klepanina..
zaraz gnam dalej .

złośliwość rzeczy martwych ..widział ktos co by się materiał skulił nie prany 8O :?:
bez sugerowania że to mojego materiału cielesnego przybyło :twisted: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 20, 2009 14:38

dorcia44 pisze:Calza(y) ja nie miałam mieszanych uczuć ja byłam zazdrosna :twisted: :oops:

to ja na pocieszenie tylko dodam, że jak krzyknę "chodź do mymy" to Mała z każdego dowolnego miejsca mieszkania biegnie o tak: Obrazek i wali z główki żeby ją całować Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Calza

Post » Wto sty 20, 2009 14:43

Rany, jaki boski kot :P u mnie biegną do mnie tylko jak przychodzę z siatami albo wyjmuje kociego kabanoska :evil:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 20, 2009 14:43

dorcia44 pisze:złośliwość rzeczy martwych ..widział ktos co by się materiał skulił nie prany 8O :?:
bez sugerowania że to mojego materiału cielesnego przybyło :twisted: :oops:

mi też się materiały kurczą w szafie, zwalam to na brak odpowiedniej wentylacji Obrazek
Obrazek Obrazek

Calza

Post » Wto sty 20, 2009 15:33

dorcia44 pisze:tak ,to się o zawortość sodu rozchodzi ,będe dzwoniła do apteki się dowiem... :wink:
:lol:

Dorciu, myślę,że powinnaś iść do dużego spożywczaka i porównać wszystkie wody jakie mają. Właśnie pod kątem sodu. Czyli szukać na etykietkach, gdzie jest najwięcej Na.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

[poprzednia][następna]