Kocie życie....u mnie....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 11:24

Witaj Amyszko :D miło nam, że do nas zaglądasz :D .
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Pon sty 19, 2009 11:27

amyszka pisze:No wiem ,bo ja kiedyś też się tak męczyłam :wink: :smiech3:
Myślałam, że mi się tylko takie rzeczy zdarzają :wink: :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pon sty 19, 2009 15:03

Moje footerka dostały mac głasków od Mruczeńki ,to my nie możemy być dłużni :wink: - od amyszki uściski i głaski dla ślicznej Tesiuni :1luvu: :D

Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sty 20, 2009 14:23

Dziękujemy , dziękujemy Amyszko :D . Wszystko zostało przekazane , a Tesi tak się jakoś głaski nadały , że wywracała się z boczku na boczek tylko i mruczała jak szalona :D . Nie mogłam się powstrzymać i bez buziaków :oops: się również nie obeszło . Zresztą jak można się powstrzymać jak się ma tak bliziutko taką szylkretkową dwu- kolorową bródkę :wink: ... to niemożliwe raczej u mnie :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Śro sty 21, 2009 20:55

Ciekawe gdzie podziała się KITKOWA :roll: . Tak dawno jej u nas nie było :wink: . Pewno podczytuje jak zawsze :D . Kitkowa żyjesz ? jak tam Twój kocurrro??? czy Ty już zapomniałaś jak bardzo czekamy na zdjątka jego....
Obrazek

Mruczka78

Post » Śro sty 21, 2009 21:03

U nas wszystko dobrze :D grypa narazie nas nie dołapała :D . Tesia chodzi za mną krok w krok jak pies :D nigdy bym nie uwierzyła , że koty takie są.... Kiedyś zauważyłam , że Tesia ma na brzuszku 8O jeszcze jeden szew , pamiątka posterylkowa :D . Nie wiem co zrobić nie chce jej wieźć do weta :? nie chcę , aby znów dopadł ją stres i wspomnienia wróciły... tyle co może zapomniała o tych okropnościach jakie jej pani zgotowała :? ... Sierść jej ładnie odrasta i gdyby nie ten maleńki szewik nie było by śladu po niczym... :D
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw sty 22, 2009 16:51

Mruczko, co to znaczy: jeszcze jeden szew?
Czy Ty byłaś z kotką na zdjęciu szwów? Czy to były szwy rozpuszczalne? A może została jakaś nić, albo coś się nie rozpuściło? Może jednak warto pójść do weterynarza?
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Czw sty 22, 2009 17:26

Witaj Waniu71 prawdę mówiąc nie myślałam , że się jeszcze u nas odezwiesz. Jednak bardzo mi miło :D jak to mówią ... '' Co było , a nie jest ... Nie pisze się w rejestr ... :D . Tak byłam na zdjęciu szwów z Tesią jakbym mogła nie iść :roll: . Podczas ściągania wierciła się Tesia jak smok :? poza tym jest taka kudłata , że naprawdę było ciężko się dostać do tego miejsca. Podejrzewam , że wet zwyczajnie przeoczył albo myślał , że to strupek .Nie wiem . Ja też myślałam , że to strupeczek dopiero kiedyś tak lepiej zwróciłam uwagę i okazało się , że jest to mały supełek . Ale wybieram się do lecznicy bo mają tam pasty na kudełki i fajny żwirek to wezmę Tesię :D i wet napewno temu poradzi :D . Nie martw się Waniu71 kicia jest dla mnie jak oczko w głowie :D . Pozdrawiamy Cię bardzo gorąco :D i mam nadzieję , że nie gniewasz się już na mnie :oops: ??? :?:
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw sty 22, 2009 20:18

Ja to już bym sama ten supełek ciach.... :wink: :lol:

Ale jak jej nie przeszkadza ... :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sty 22, 2009 22:13

Mruczka78 pisze:Obrazek

Witaj Mruczko wieczorową porą :wink:
Piękna ta Twoja Tesia a i podpisik masz niezwykle gustowny :1luvu:
Czyż szylkretki nie są najpiękniejsze z kocich dziewczyn ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 23, 2009 12:46

amyszka pisze:Ja to już bym sama ten supełek ciach.... :wink: :lol:

Ale jak jej nie przeszkadza ... :roll:
Ja też ten supełek bym ....sama... ale jest taki mały :roll: , że sie boję ,żeby tesi nie uszkodzić :wink: . Nie przeszkadza jej on napewno pewno nawet nie wie , że go ma :lol: :lol: .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pt sty 23, 2009 12:48

bubor pisze:Czyż szylkretki nie są najpiękniejsze z kocich dziewczyn ? :wink:

Są! :wink:
Cześć Mruczko i śliczna Tesiu! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 23, 2009 13:34

bubor pisze:
Mruczka78 pisze:Obrazek

Witaj Mruczko wieczorową porą :wink:
Piękna ta Twoja Tesia a i podpisik masz niezwykle gustowny :1luvu:
Czyż szylkretki nie są najpiękniejsze z kocich dziewczyn ? :wink:
Witaj Buborku :D jak miło Cię gościć u nas :oops: :wink: :D . Tylę Cie nie było :roll: już miałam organizować forumowe poszukiwania :D :wink: . Oj , jak mi miło , że Ty Pierwszy :!: zauważyłeś zmiany w moim podpisie :oops: :wink: . Kalair :D mnie tym zaraziła :D . Mi też się podobają :D . Masz rację szylkretki są niesamowicie pięknymi :love: dziewczynami :D . Prawdę mówiąc ....wypatrzyłam pewną szylkretkę w schronisku w Tychach o imieniu Morisia i tak ujęła moje serce, że myślałam nawet o zabraniu jej do nas :D . Tato jeździ w delegacje na Śląsk więc wszystko sie układało ... ale niestety spóźniłam się . Morisia znalazła już domek ... spóźniłam się dzień może dwa... Nie mogę o niej zapomnieć skopiowałam sobie jej zdjęcia i nieraz zerkam :roll: .... jeszcze takiej piękności szylkreciej nie widziałam , poruszyła moje serce do bólu. Teraz śledzę jej losy ... odszukałam ją.... ledwo.... ale wiem , że jest w domku i narazie się oswaja z nim ..... Mam nadzieję , że będzie kochana i trzymam kciuki za nią :D . Szylkretki są piękne :love: tak masz rację :D . Są magiczne :kitty: :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pt sty 23, 2009 13:37

Cześć KALAIRKU gorąco Cię witamy i pozdrawiamy i oczywiście przesyłamy głaski dla Twoich śliczności ode mnie i Tesi :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pt sty 23, 2009 14:04

Mruczka78 pisze:Cześć KALAIRKU gorąco Cię witamy i pozdrawiamy i oczywiście przesyłamy głaski dla Twoich śliczności ode mnie i Tesi :D .

Dzięki Mruczko.A Szylkretek na forum nie brak. Nie zwlekaj! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]