Mruczeńka1981 pisze:Ja czytałampoezja!!Dziękujemy
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Ja czytałampoezja!!Dziękujemy
no to poszukiwania czas zacząć!!!Mruczeńka1981 pisze:Czyli obecnie ze schroniskowców domki szukamy dla:
1.Piłeczki czyli Futbolka
2.Łateczki
3.Pustelnicy
4.Kocurka z kwarantanny
5.Kocurka czarnulka z izolatki
potrzebujemy więc 5 domków
CyriaNa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ja czytałampoezja!!Dziękujemy
DziękiJak się coś umie robić, to trzeba z tego korzystać
z GW też jest odzewAgness78 pisze:Ale jaja! nawet w dosłownym tego słowa znaczeniu![]()
![]()
No nic, zmieniamy w ogłoszeniach imię na Futbol![]()
Niestety do Wyborczej już puściłami tutaj raczej już nic nie zmienimy... ale z GW chyba odzew marny?
trzeba będzie informować przy rozmowie telefonicznej.
A wyglądał na koteczkęhmm a to była zmyła
![]()
![]()
Czy pisać o grzybku? jak to wogóle fachowo napisać?
Czy może wystarczy że jest obecnie leczony i nie wspominać na co?
Wiek, mniej niż 6 lat - zmienić na 5 lat?
Mruczeńka1981 pisze:no to poszukiwania czas zacząć!!!Mruczeńka1981 pisze:Czyli obecnie ze schroniskowców domki szukamy dla:
2.Łateczki
3.Pustelnicy
4.Kocurka z kwarantanny
pamiętajcie proszę,że mój numer to 512092463.Jeśli ktoś byłby chętny,to spotykamy się w schronie na oglądanie kotków w niedzielę 25.01 o godzinie 11.
właśnieKicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:no to poszukiwania czas zacząć!!!Mruczeńka1981 pisze:Czyli obecnie ze schroniskowców domki szukamy dla:
2.Łateczki
3.Pustelnicy
4.Kocurka z kwarantanny
pamiętajcie proszę,że mój numer to 512092463.Jeśli ktoś byłby chętny,to spotykamy się w schronie na oglądanie kotków w niedzielę 25.01 o godzinie 11.
W ogłoszeniach można też podawać mój numer 692492157, żeby Mruczeńka mogła popracować w przerwie między telefonami
Kicia_ pisze:Piłeczką vel Futbolem jest juz zainteresowana jedna osoba. Jego stan zdrowia nie jest zły, choć dostaje codziennie kroplówki na nadwyrężoną wątrobę. Szukamy jednak odpowiedzialnego domu, który mógłby kontynuować leczenie juz w domu.
niestety Pan się rozmyślił...Kicia_ pisze:Piłeczką vel Futbolem jest juz zainteresowana jedna osoba. Jego stan zdrowia nie jest zły, choć dostaje codziennie kroplówki na nadwyrężoną wątrobę. Szukamy jednak odpowiedzialnego domu, który mógłby kontynuować leczenie juz w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości