» Wto sty 20, 2009 9:45
Dziękuje jeszcze raz Wszystkim sponsorom. Dzięki Wam nie tylko dokończyłam to, co było możliwe w tym sezonie, ale mam już zgromadzone materiały na przyszły sezon.
Teraz tylko pozostaje pozyskać jak najwięcej pudeł styropianowych.
Z ofiarowanych pieniędzy kupiłam.
50 daszków (płytki z czarnego Komatex'u) - 305 zł
Paczkę styropianu o grubości 3 cm – 50 zł
płachtę foliową - 20 zł
taśmę czarną (na paragonie figuruje jako srebrna) 4 szt (małe rolki) x 11 zł/szt = 44 zł
taśmę czarną 25 szt (duże rolki) po 15 zł/szt = 375 zł
(Najpierw kupiłam na cito 4 małe rolki j/w, potem zamówiłam większą ilość. Oto, jak bardzo opłacalne jest kupowanie od razu hurtowych ilości. Normalnie dużą rolkę tej taśmy kupowałam po 22 zł. Przy zakupie jednorazowo 25 rolek obniżono mi cenę do 15 zł za sztukę. Niesamowite 7 zł rabatu na rolce.)
piankę montażową 5 szt po 13,51 = 67,55
czarne worki foliowe = 43,40
Razem – 904,95 zł
Scany lub zdjęcia paragonów, wklei tutaj na moją prośbę Bombelek. Jutro sesja zdjęciowa w piwnicy. Zdjęcia pokażą się w zależności od czasu Bombelka ale myślę, że w tym tygodniu. Na zdjęciach część materiałów zobaczycie już napoczętą (zużyłam trochę worków i taśmy), bo takie były potrzeby.
Dziękuje Was Wszystkim bardzo, bardzo gorąco, za wpłaty bezpośrednie i bazarki. Niektórym jestem jeszcze winna pw z potwierdzeniem wpłat. Ale problem w tym, że nie mam usługi internetowej, muszę więc iść do banku po szczegółowe wyciągi, a ostatnio pracuję na tyle długo, że nie docieram do banku przed zamknięciem. Wszystko nadrobię.
Od jutra do końca miesiąca nie będzie mnie w necie, więc zrealizuję to na początku lutego.
Pozdrawiam serdecznie.
Agnieszka
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)