Fufkowe sierściuchy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 16, 2009 13:22

o jak mnie tu dawno nie było! Bo powiadomienia nie przychodziły :(
Dziewczyny to może jakieś wspólne forumowe odchudzanie, co?? :twisted: ja od 5.01 nie jem żadnych słodyczy. To krok pierwszy... drugi będzie taki że nie będę jadła już nic po 17.00 - kiedyś w taki sposób schudłam 22 kg!!!!

Tylko Ty Justynko się z nami nie odchudzaj, bo Ty szproteczka taka chudzieńka ;)

i o zdjęcia z podpisami poproszę także, ja np. nie wiem co to za kotek, co ma jakby pół twarzy farbą czarną pomalowane :roll: za to poznałam Klotyldzię na fotce :) urocza kobietka :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt sty 16, 2009 13:43

Nie jeść po 17 :roll: czyli w ogóle nie jeść obiadów :strach: Bo ja o 17 dopiero z pracy wracam.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 16, 2009 14:48

gosiaa pisze:Nie jeść po 17 :roll: czyli w ogóle nie jeść obiadów :strach: Bo ja o 17 dopiero z pracy wracam.

Ale Ty jak Asha, jestes pajaczek (na zdjeciach widzialam :wink: ) to mozesz jesc obiady i... wszystko. Fufu zdecydowanie tez :D Szczesciary z Was :wink:
No to komisyjnie tuczymy Fufkowe piekne kotki i odchudzamy ich niektore Cioteczki :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sty 16, 2009 17:15

No nie mogę z Wami :ryk:
Ja kiedyś też byłam taka no tego okrągła :oops: Ale jakoś mi się schudło. Odchudzanie to niełatwa sprawa. Ja się raczej nie przyłączę do Cioteczek odchudzających, ale będę trzymać za Was kciuki, kibicować i wspierać. A Wy, moje drogie, będziecie mnie wspierać w tuczeniu kociastych. O! :D
fufu

Post » Pt sty 16, 2009 17:19

Obrazek Merry

Obrazek Ten pomalowaniec to Młodszy :)

Obrazek A to Silverek

Magda, a gdzieś Ty Klotyldę wypatrzyła??
fufu

Post » Pt sty 16, 2009 21:29

fufu pisze:Obrazek

no tu :D to chyba ona? czy pomyliłam?
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sty 16, 2009 22:19

magdaradek pisze:
fufu pisze:Obrazek

no tu :D to chyba ona? czy pomyliłam?

racja, racja, to Klotyldzia :D
fufu

Post » Nie sty 18, 2009 13:06

Wszystkie sa takie piekne :love: :love: :love: A Silverek jakby glowke mial mniej skrzywiona :D
Usciski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Nie sty 18, 2009 13:18

jerzykowka pisze: A Silverek jakby glowke mial mniej skrzywiona :D

Tak, tak kociowi główka się troszkę wyprostowała :D A jaki wesołek się z niego zrobił! Bawi się myszkami, piłeczkami, zaczepia koty :D Jest dużo bardziej sprawny niż na początku. A taka bida z niego była...
fufu

Post » Nie sty 18, 2009 13:33

fufu pisze:

Tak, tak kociowi główka się troszkę wyprostowała :D A jaki wesołek się z niego zrobił! Bawi się myszkami, piłeczkami, zaczepia koty :D Jest dużo bardziej sprawny niż na początku. A taka bida z niego była...

Wielkie Ci dzieki za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie sty 18, 2009 16:07

W super kocim sanatorium koty wracają do zdrowia :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 19, 2009 16:40

Obrazek Amelka

Obrazek Tycjanek

Obrazek Klotyldzia

Obrazek Lilunia
fufu

Post » Pon sty 19, 2009 23:35

fufu pisze:

no i beczę...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sty 20, 2009 17:53

Groszek przytył kilogram :dance: :dance: :dance:

Muszę, Wam drogie Ciocie, powiedzieć, że Amelka to typ miziaka. Jest jeszcze troszkę płochliwa, ale zrobiła ogromny postęp. Bardzo lubi się przytulać, być głaskana. Kręci ósemki, podtyka główkę pod rękę, śpi w łóżku. Fajna jest :D
Duże postępy zrobił też Rysio. Też lubi głaskanie. Dzisiaj nawet strzelił mi baranka 8O Ma fajny kontakt z resztą kociastych, lubi z nimi spać, przytulać się do nich. Ryś potrafi bawić się myszkami, łazić po drapaku i meblach. Podoba mu się wyglądanie przez okno, albo obserwowanie rybek.
fufu

Post » Śro sty 21, 2009 14:34

No pełna symbioza! Ja to po prostu jestem pełna podziwu, że to Wasze stadko tak pięknie się dogaduje. 13 kotów i 5 psów! To nielada wyczyn. Niektórzy przy trzecim kocie przyznają, że towarzycho się nie bardzo toleruje, dochodzi do bójek. A u Was.......niesamowite :)
Zwierzęta po prostu czują się u Was wspaniale i to na pewno dlatego! I żadnemu nie brak zainteresowania oraz miłości :D

To ile Groszek teraz waży?

Piękne zdjęcia fufu :)
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]