Ok wszyscy zainteresowani prosże słuchać!

a raczje czytać
będzie dlugo ale to dlatego, że dobry plan to połowa sukcesu
Generalnie jestem porażona :/ nie wiem jak to ogarnąć ale staram się jak mogę, więc:
1. mam już DOKŁADNĄ listę dostępnych karm, za chwilę umieszczę ją w wątku
2. niestety wielu karm nie ma w takich ilościach jakbyśmy chcieli, ale..... być może dostanę jeszcze jakąś listę i.....kołowrotek zacznie się od nowa

Poprosiłam Pana Sławka o każdą informację o takich paczkach
3. Pan Sławek powiedział że wszystkie karmy są ważne (na dwóch - zaznaczyłam to w tabelce) jest niewidoczna data wazności
4. być może niebawem będzie coś jeszcze z terminem ważności np. do czerwca, jak tylko będę miała informację od razu Wam przekażę
5. Starałam się dzielić sprawiedliwie tzn WG KOLEJNOŚCI ZGŁOSZEŃ w wątku i na prw
6. dopisałam do każdej karmy nicka (czasami nie jest to np. dokładnie taka waga jaką chcieliście, albo nie ma wszystkich pozycji z listy, ale już robiłam rezerwacje) PROSZĘ KAŻDEGO Z LISTY o informację czy jest ok, czy też chce się wypisać
7. pozycje wolne są wolne (wiem że paru osób nie umieściłam na liście, ale zrobiłam to świadomie, jak np. ktoś chciał łącznie 4 kg z czego widzę że dostępne jest tylko 2 to na razie nie wpisywałam)
8. jeśli ktoś chce żeby go z listy WYKASIWAĆ albo DOPISAĆ do czegoś proszę o informację W WĄTKU --> będę na bieżąco aktualizowała listę
9. Zamówienia będziecie sobie robić oczywiście sami (ja żadnych wpłat nie przyjmuję, prowizji od tego nie mam

chciałam coś zamówić z tego dla moich, ale ktoś był pierwszy więc jestem tylko koordynatorem, co robię z przyjemnością

), najlepiej byłoby do jutra zamknąć temat bo sprzedaje się to dość szybko, prosiłam żeby do jutra nie sprzedawali (Pan Sławek powiedział że tylko ja dzwonię do niego o zamówienia około 21

) dziwne co nie??

)
Przepraszam wszystkich którym nie odpowiadam na prw, nie jestem w stanie nadążyć :/
Wszystko co wiem umieszczam na liście, którą wkleje tu za momen
czekam na info kogo z niej wykasować kogo gdzie dopisać
KOSZT WYSYŁKI PACZKI DO 30 KG TO DODATKOWE 15 zł za kuriera
AHA DO WSZYSTKICH PYTAJĄCYCH JEST KILKA PSICH KARM W TEJ SPRAWIE ODPOWIEM ZAINTERESOWANYM NA PRW