WRO.Śliczna kocia dama GATA(teraz FIFI)ma domek!Najlepszy:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 20:17

Mam suuuper wiesci!!!
Domek dzwonil i chce Gate!! :dance: :dance2:
Najprawdopodobniej w czwartek kicia pojedzie do nowych Duzych. I mala Duza nadala kotce nowe imie, teraz to bedzie FIFI:)

Od czasu mojej rozmowy z Domkiem byly dwa telefony w sprawie koteczki.Ale ona ma juz domek!! :D
Obrazek

moriam

Od: Pt wrz 28, 2007 11:37

Post » Pon sty 19, 2009 20:20

jakbyście miały jeszcze jakieś fajne telefony,to podajcie numer-601384715 tam są fajne maluchy :lol:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 19, 2009 20:20

zmieniam tytul watku i sciagam banerek, mam nadzieje, ze nie zapesze :roll:

a tak po cichu to troche mi smutno, ze kotka nas opuszcza :(
razniej bylo z dwoma kociastymi, ona taka kochana..ciekawe co Misza na to powie :?
Obrazek

moriam

Post » Pon sty 19, 2009 21:20

moriam pisze:zmieniam tytul watku i sciagam banerek, mam nadzieje, ze nie zapesze :roll:

a tak po cichu to troche mi smutno, ze kotka nas opuszcza :(
razniej bylo z dwoma kociastymi, ona taka kochana..ciekawe co Misza na to powie :?

Stawiam na to że Miszce też będzie smutno... :( ale mizianki mu wszystko wynagrodzą :wink:
Myślę też, że dokocenie w twoim przypadku nastąpi prędzej czy później :twisted: W końcu takie fajne domki nie mogą się marnować :twisted: :wink:

Bardzo się cieszę że domek się zdecydował na Gatę :lol: :1luvu: :dance2: :balony:

Teraz należy trzymać kciuki przez najbliższe dni, żeby FIFI szybko zaakceptowała nowy domek a opiekunowie bardzo ją pokochali :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sty 20, 2009 9:32

Super wieści :dance: , ja jeszcze banerka nie ściągam, aby nie zapeszyć ;-) poczekam aż Gata (Fifi) będzie w nowym domku.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro sty 21, 2009 21:34

wlasnie potwierdzilam, jutro wieczorkiem po Fifi przyjedzie jej nowa rodzinka! :D
to jej ostatnia nocka z nami :( szkoda mi koteczki, ledwo przyzwyczaila sie do jednego domku, a tu znow zmiany. Mam nadzieje, ze ostatnie w jej zyciu.

moriam

Post » Śro sty 21, 2009 22:08

moriam pisze:wlasnie potwierdzilam, jutro wieczorkiem po Fifi przyjedzie jej nowa rodzinka! :D
to jej ostatnia nocka z nami :( szkoda mi koteczki, ledwo przyzwyczaila sie do jednego domku, a tu znow zmiany. Mam nadzieje, ze ostatnie w jej zyciu.

Ja też mam taką nadzieję. Postaram się jutro być ale nie wiem czy zdążę dotrzeć. Rozmawiałam przed chwilą z nowym domkiem :) Wszystko omówiliśmy. Gdybym nie dotarła, podpisz proszę umowę w swoim imieniu. kuwetkę i transporter zabierają, odbiorę przy okazji albo jak ich odwiedzimy za jakiś czas.

Teraz tylko trzymać kciuki za adopcję :ok:
Żeby Fifi szybko się zaklimatyzowała i pokochała nowych opiekunów. :D

Agness78

Post » Czw sty 22, 2009 19:12

Gata pojechala do nowego domku. Bardzo sie bala i nie chciala wchodzic do transporterka:( ale wierze, ze bedzie dobrze. Jej nowa duza powiedziala:"Nie martw sie malenka, juz nikt Cie nigdy nie wyrzuci"
Trzymajcie kciuki, aby tak bylo. Aby Gata dobrze poczula sie w nowym domku i go pokochala, bo domek juz ja kocha!

moriam

Post » Czw sty 22, 2009 23:09

to ja trzymam z całych sił. :ok: no i czekamy na jakieś wieści z nowego domku.

mawin

Post » Pt sty 23, 2009 13:06

Ciekawa jestem jak minęła noc naszej FIFI :roll:
Moriam, gdybyś coś wiedziała to napisz coś proszę.... bardzo się denerwuję :oops:
Zadzwonię do nich wieczorem, ale jakbyś miała jakies newsy wcześniej to pisz, dzwoń... please :D

Agness78

Post » Pt sty 23, 2009 15:35

Dzwonił do mnie nowy domek. Gata(Fifi) spisuje się bardzo dzielnie. Noc była w miarę spokojna - troszę pomiaukiwała ( ze względu na rójkę) ale nie za dużo. Spała w łazience, ale Pani B. przychodziła do niej wieczirem na mizianki, nie dała wziąć się na ręce ale włączyła traktorek i dała się wymiziać :D Skorzystała dwa razy z kuwetki na siu i koopkę :wink:
Zjadła też miseczkę karmy RC :dance2:

Genaralnie nie jest już taka wystraszona i daje sie pogłaskać. Dzisiaj ją wypuszczą na pokoje i zobaczymy... ale ulżyło mi i wierzę w to, że bedzie dobrze :D Póki co wygląda, że najbardziej pasuje jej towarzystwo damskie :wink: pewnie przez wzgląd na troskliwą opieką moriam :1luvu:

Trzymamy kciuki, żeby z każdym dniem było lepiej :ok: :D

Agness78

Post » Pt sty 23, 2009 21:24

super wiesci! :D
Ja z domkiem dzis nie rozmawialam, caly dzien bylam w pracy i mialam urwanie glowy. Ale zadzwonie jutro,dla odmiany :)spytam sie czy Fifi spodobalo sie na salonach :wink:
U mnie tez Fifi wolala damskie towarzystwo:) widac ma facetow w powazaniu :wink:

moriam

Post » Nie sty 25, 2009 21:21

super wieści :-), mam nadzieję, że Fifi już w pełni zaaklimatyzowana w domku.

mawin

Post » Wto sty 27, 2009 21:56

są jakieś wieści o Gacie - Fifi?

mawin

Post » Wto sty 27, 2009 23:45

No niestety póki co, nie idzie tak dobrze jak sądziłyśmy z Moriam :(
Fifi nie jest póki co kontaktowym kotkiem - głównie z jednego powodu - ma rójkę :? Całe szczęście dzisiaj prawdopodobnie się skończyła. Niestety cały okres rójki, chowała się i nie chciała kontaktu z człowiekiem, i jak to bywa miauczała i wiła się całymi dniami i nocami... :roll:

Domek póki co jeszcze się nie zniechęcił :wink: i liczymy na to, że następne dni będą zdecydowanie lepsze a Fifi się przełamie i pokaże swoją prawdziwą naturę - kotki spokojnej, miziastej i rozmruczanej :lol:

Trzymajcie kciuki, teraz będą naprawdę potrzebne :ok:

Agness78

[poprzednia][następna]