też czekam niecierpliwie na wspólny wątek chyba trzeba w tym nabic postów
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
to dokładam się - może szybciej doczekam nowego wątku
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
A jak już robię przegląd zdjęć - to proszę uprzejmie, dla przypomnienia jedno z pierwszych zdjęć Puszkina u mnie Poeta zbunkrowany pod krzesłem - czy ktoś to pamięta
I pierwszy raz Puszkin w pozycji relaksacyjnej
Oj, powspominałam sobie
Ostatnio edytowano Pon sty 19, 2009 22:25 przez Aleksandra59, łącznie edytowano 1 raz
Dziewczyny wymiatają, ale w końcu tak powinno być-płeć piękna Oczywiście chłopakom też niczego nie brakuje I jakie dopasowanie kolorystczne całej kociarni!